Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az EP-ben a kommunisták kezdték el Magyarország támadását

Vincze Viktor Attila

2016.10.04. 16:28

Az európai kommunista szervezetek máris támadást indítottak Magyarország ellen az Európai Parlamentben a kvótaellenes népszavazás miatt - tudta meg a 888.hu Gál Kingától, a Fidesz európai parlamenti képviselõjétõl.
A kommunista baloldal hiába próbálta meg az Európai Parlamentben a magyar népszavazás ügyének negatív értékelésű napirendre vételét – mondta el a 888.hu-nak a fideszes EP-képviselő.

A kezdeményezésnek már a napirendre vétele is meghiúsult, és nem pusztán a Fidesz pártcsaládjának, a néppárti frakció tagjainak ellenállása miatt, hanem azért is, mert még a Szocialisták, az uniós parlament szocialista frakciójának tagjai sem támogatták azt."

A kommunisták a magyar népszavazás napirendre vételét a kvótaellenes referendum lebonyolításának általuk feltételezett visszásságaira hivatkozva kezdeményezték, és az egész népszavazást antidemokratikusnak titulálták.

Gál Kinga szerint azonban ezzel nem ért véget a Magyarország elleni újabb támadás, mert a jelenlegi hírek szerint a LIBE bizottság szocialista kezdeményezésre szinte biztosan foglalkozik majd hamarosan a magyar népszavazás ügyével.

A 888.hu számára Gál Kinga azt is elmondta, hogy:

Brüsszelben mindenki érzi, a néppárti frakció pártjaiban pedig különösen jól értik, és ezért a súlyának megfelelően fontos ügyként kezelik azt, hogy Magyarországon 3,3 millió ember mondott egyértelműen nemet a kvótákra. Ezért hatványozottan figyelembe kell venniük az európai döntéshozóknak, így a Bizottság illetékeseinek is a magyar választók akaratát"

 – tette hozzá a Fidesz EP-képviselője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére