Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Győzike a 888.hu-nak: Megrögzött békepárti vagyok

888.hu

2022.03.16. 16:50

Több százezer emberrel együtt vonult a március 15-ei Békemeneten Gáspár Győzike is. Az egykori valóság-show szereplő politikai megmozdulásokon eddig egyáltalán nem vett rész, így az, hogy szinte az első sorokban vonult, némi meglepetéssel szolgált. A 888.hu a Békemenettel kapcsolatban kereste meg Győzikét.

 

Hirtelen nem is igazán értette, miért olyan meglepő szerepvállalása. Elvégre elég egyértelmű jelszót tűzött a zászlajára a menet, a szomszédunkban zajló háború pedig mindeniből kivált valamilyen érzelmet.

 

A híradókban, az újságok híreiben szinte óráról, órára látjuk a háborúról készült borzalmas felvételeket, megrögzött békepártiként, úgy éreztem nekem is kötelességem részt venni a megmozduláson. A felvonulás jelszavával: »Békemenet – NO WAR – Mondjunk nemet a háborúra« pedig azt hiszem, mindenki egyetérthet, ehhez nem kell különösebb kommentárt fűzni.”

 

Ezzel nyilván a Kossuth Lajos térre özönlő tömeg is egyetértett, mert a hozzávetőleges becslések szerint több százezren vettek részt az idei békemeneten.

 

MTI/Balogh Zoltán

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére