Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik István: Az ellenzéknek a kitalált orosz beavatkozás helyett saját magában kellene keresnie a kudarca okát

Vincze Viktor Attila

2019.05.26. 14:49

A bevándorláspárti brüsszeli elit leváltásához szükséges változás és a patkányozó balliberális ellenzéknek megadható legjobb válasz érdekében egyaránt fontos, hogy minél többen vegyenek részt az EP-választáson, szavazatukkal a Fidesz-KDNP-t támogatva – mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A kormányszóvivő nevetségesnek tartja, hogy a balliberális média és pártok már most elkezdték az ellenzék gyenge szereplését egy kitalált orosz beavatkozásra fogni.

Vincze Viktor Attila: A várakozásokat felülmúlóan magasak az eddig megismert részvételi adatok az EP-választáson. Este hét óráig lehet még szavazni. Miért fontos, hogy elmenjen az, aki még nem adta le a voksát?

Hollik István: Akik a Fidesz-KDNP-t támogatják, azok fontosnak tartják, hogy ott legyenek a voksoláson, mert látják, hogy mekkora a tétje ennek a választásnak. Magyarország most jó úton halad. Gyarapszik, miközben egy biztonságos, erős ország. Ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni a saját utunkon, amit már több választáson is kijelöltünk magunknak, arra van szükség, hogy Európa is erős legyen. Ha Európa nem lesz erős, akkor az Magyarország számára egy kockázatot jelent. Mi nem tudunk tovább erősödni, olyan ütemben és iramban növekedni, ahogy szeretnénk, hogyha Európa gyenge lesz. Ha nem ad határozott és egyenes választ a bevándorlás kérdésére, ha nem védi meg a határait, ha nem védi meg azt a kultúrát, amelyen az európai élet alapszik. Éppen ezért Magyarország szempontjából is elsődleges fontosságú, hogy az Európai Unióban változás álljon be. Ahhoz, hogy változás legyen, illetve hogy leváltható legyen a brüsszeli elit, a lehető legtöbbünknek szavaznia kell az uniós voksoláson. Fontos, hogy Orbán Viktor egy erős felhatalmazást kaphasson a választóktól, amivel aztán Brüsszelben képes lehet fontos döntések meghozatalát elérni.

Vincze Viktor Attila: A 3 millió magyart lepatkányozó szocialista Bangónét az MSZP elbújtatta az elmúlt hetekben. A magas részvételi arány mellett leadott minél több Fidesz-KDNP-t támogató szavazat viszont akár elérheti még azt is, hogy Bangónét a szocik már ne is próbálják meg visszahozni a magyar pártpolitikai közéletbe?

Hollik István: Az elmúlt hetek ellenzéki sértegetéseire egyértelműen az a legjobb válasz, ha minél többen részt vesznek az EP-választáson, ahol a Fidesz-KDNP-re szavaznak. Ezzel lehet megmutatni a legjobban Bangóné Borbély Ildikónak és mindenki másnak, aki sértegette a Fidesz-KDNP szavazóit, hogy mi hogyan is gondolkodunk. Nekünk Magyarország az első. Ugyanakkor mi nem vagyunk hajlandóak eltűrni, hogy mások patkányozással vagy bármilyen más módon, minősíthetetlen hangnemben sértegessenek minket.

Vincze Viktor Attila: A balliberális média a várható magyarországi ellenzéki kudarc kimagyarázására amerikai példákat követve már az európai uniós választás előtt napokkal elkezdett a választást állítólag befolyásolni akaró és pontosan nem megnevezett orosz szándékokról beszélni. Arról van szó most nálunk is, hogy amikor végképp elfogynak a balliberálisok érvei, akkor világszerte utolsó mentsvárként mindig az oroszokra hivatkozó összeesküvés-elméletekkel jönnek?

Hollik István: Ez nevetséges, hiszen éppen most Amerikában derült ki az, hogy két éven át teljesen értelmetlenül és eredménytelenül támadták hasonló, valótlan vádakkal Donald Trump elnököt. A balliberálisok több ezer munkaórát öltek abba teljesen feleslegesen, hogy megpróbálják rábizonyítani minden alap nélkül Donald Trumpra azt, hogy összejátszott Oroszországgal a megválasztása érdekében. Ezekről az amerikai vádakról már bebizonyosodott, hogy mind hazugság volt. A hasonló magyarországi vádak is hazugságok. Egyébként pedig a magyar ellenzéknek a gyakorlatilag teljes vereséget jelentő gyenge uniós választási szereplésének az okát nem a képzeletbeli orosz befolyásban kellene keresnie, hanem sokkal inkább a saját elhibázott politikájában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére