Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A mosdóig kergették a demokrata szenátort a Soros György által pénzelt aktivisták

888.hu

2021.10.06. 08:00

Kyrsten Sinema arizonai demokrata szenátort szombaton a Living United for Change (LUCHA) nevű szervezet aktivistái követni, majd üldözni kezdték, hogy kiköveteljék az amnesztiát az Egyesült Államokban élő 11-22 millió migránsnak.

 

A csoportról köztudott, hogy a Center for Popular Democracy partnere, amelyet Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa évente több millió dollárral finanszíroz.

A Soros-szervezet 2018-ban több mint 2,1 millió dollárt költött projektjeik támogatására, míg 2019-ben közel 2,3 millió dollárt kaptak.

Az amerikai szenátusban a demokraták kétszer is kísérletet tettek, hogy az illegális bevándorlók amnesztiáját becsempésszék a 3,5 ezer milliárd dolláros költségvetési tervezetbe.

A szenátus parlamenti képviselője azonban mindkétszer elutasította tervüket.

Sinema többször is kijelentette, hogy ellenzi a 3,5 ezer milliárd dolláros tervezetet.

Néhány nappal később ismét az amnesztia miatt került kellemetlen szituációba a szenátor – egy Karina nevű illegális bevándorló egy repülőjáraton szabályosan könyörgött neki a tervezet elfogadásáért.

Nem ritka a már-már zaklatásszámba menő fellépés a Soroshoz szorosan kötődő szervezeteknél, különösen azoknál, amelyek a nyílt határok, az amnesztia és a tömeges bevándorlás legalizálásának hívei. 2018-ban például a Center for Popular Democracy egyik vezetője követte egy liftbe Jeff Flake akkori szenátort.

Szintén 2018-ban történt, hogy a Soroshoz köthető United We Dream áltemetést rendezett a szenátus épületében, bízva abban, hogy kikövetelhetik az amnesztiát az illegális bevándorlók számára.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére