Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosék elárulták, mennyi pénzt égettek el Ukrajnában

888.hu

2022.06.20. 16:00

Spoiler: sokat.

 

Mint ahogy azt egy korábbi cikkünkben már összeszedtük, Soros Gyuri bácsi az ukránok Tündérkeresztanyja.

Érzékeny szívecskéje ukrán polgárok millióiért dobog, s ez nem is csoda, ugyanis Ukrajna egy olyan ország, ahol a bácsi történelmileg igen komoly befolyással bír.

Így hát persze, hogy etetni fogja a csibéit!

 

Háború ide vagy oda a „jóemberek” nem hagyhatják abba a munkát!

Mindezt a bácsi fia, Alexander Soros meg is osztotta a Twitter-oldalán. A közzétett képen az látható, amint „Putyin ukrajnai háborúja” óta először megbeszélést tart az apjával, Soros Györggyel, valamint az ukrajnai Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) vezetőjével.

A tweetben elmondta:

Soha nem fogjuk elhagyni Ukrajnát és az ott több mint 30 éve végzett munkánkat.”

 

 

Így is van!

A Nyílt Társadalom Alapítványok közleményében taglalta, hogy milyen jótetteket hajtottak végre a háború kezdete óta.

 

A Nemzetközi Reneszánsz Alapítvány (IRF) munkája kiterjedt a következőkre: a civilek evakuálásának és áttelepítésének támogatása; a sürgősségi orvosi ellátmányok szállítására és a sürgősségi személyzet védelmére irányuló erőfeszítések finanszírozása; a független újságírók és a média védelmére irányuló erőfeszítések támogatása; valamint a konfliktus során elkövetett háborús bűncselekmények kivizsgálásának támogatása.”

– sorolták a közleményben.

 

Hozzátették: „Az IRF közvetlen finanszírozásának kiterjesztése mellett a Nyílt Társadalom elindította az Ukrajna Demokrácia Alapot is. A Nyílt Társadalom kezdeti 25 millió dollárjával az alap 100 millió dollárt kíván összegyűjteni más független finanszírozókkal együtt az emberi jogi szervezetek, független újságírók és más civil társadalmi csoportok támogatására és védelmére.”

 

Hogy talicskával, vagy esetleg más guruló járművel tolják-e a pénzt Ukrajnába, nem tudni, azt viszont igen, hogy az oda irányuló támogatások 2020-ban összesen 9,8 millió dollárt tettek ki. A kiadások 30 százaléka a „demokratikus gyakorlat”, 31 százaléka az „egészségügy és jogok”, 13 százaléka az „igazságszolgáltatási rendszer reformja és jogállamiság” címszó alatt futottak.

 

Végül pedig azt is megvallották, mennyi az annyi.

 

A Nyílt Társadalom több mint 230 millió dollárnyi támogatást nyújtott Ukrajnának.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére