Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosék túltolják: „Nem szülő ember vagyok, hanem anya”

888.hu

2022.07.28. 13:00

Egyre többen szólalnak fel a woke bullshit és újbeszél ellen.

 

Betelni látszik a pohár.

Egyre több anyuka szólal fel az Egyesült Államokban, amiért olyan szervezetek, mint Soros György Nyílt Társadalom Alapítványai (OSF) rájuk kényszerítenek olyan szavakat, mint a „szülő ember”.

 

Ez az egész egy olyan ideológia része, amely valóban totalitárius és tekintélyelvű természetű. És pontosan ezt látjuk ezeknél a radikális nemi identitás szektásoknál.”

mondta Nicole Solas, egy Rhode Island-i anyuka.

 

 

Solas azt is mondta:

Nincs ok arra, hogy a nőket »szülő embereknek« nevezzük, hacsak nem akarjuk őket dehumanizálni és megfosztani méltóságuktól. És ez a címke pontosan ezt teszi. Amikor egy nőt »szülő embernek« nevezel, arra kényszeríted az embereket, hogy a reproduktív értékük szemszögéből tekintsenek rájuk. Pontosan ez az a szexuális tárgyiasítás, ami ellen a nőjogi mozgalom küzdött.”

 

Soros szervezete a Twitteren és a LinkedIn-en az abortusz mellett érvelő üzenetet tett közzé.

Az OSF azt írta: „A fekete nők és a szülő emberek számára a reproduktív jogokért folytatott harc több, mint az abortuszjogok”.

 

 

A Fox News riportja szerint a woke liberálisok egyre gyakrabban használják a kifejezést.

 

A Nemzeti Oktatási Szövetség (National Education Association) például olyan állásfoglalást javasolt, amely az „anya” és az „apa” szót „szülő gondviselőre” és „nem szülő gondviselőre” kívánta változtatni; Alexandria Ocasio-Cortez szélsőbalos képviselő pedig szintén használta a „szülő gondviselő”, valamint a „menstruáló személy” kifejezést.

 

Nem mindenki nézi jószemmel ezt az újbeszél trendet.

A »szülő személy« egy abszurd és őszintén szólva sértő kifejezés, amelyet a radikális baloldal arra használ, hogy megszakítsa egy anya kapcsolatát a gyermekével.”

– mondta Elana Fishbein a Nincs Balra Fordulás az Oktatásban (No Left Turn in Education) nevű szervezet munkatársa.

 

Én nem szülő személy vagyok, hanem anya.”

– fogalmazott a szomáliai bevándorló politikus, Shukri Abdirahman, aki ráadásul „őrültségnek” nevezte a kifejezést.

 

Wenyuan Wu, a Kaliforniaiak az Egyenlő Jogokért Alapítvány (Californians For Equal Rights Foundation) ügyvezető igazgatója szerint a „szülő ember” kifejezés dehumanizáló a nőkre nézve. Hozzátette:

Ez tényleg egy nagyon disztópikus, orwelli koncepció, amely lényegében leleplezi a woke ideológia impozáns őrültségét.”

 

A gyerekek nem »szülő emberekben« gondolkodnak. Ők anyucira és apucira gondolnak. Ha valami, akkor [ez] a gyermeki ártatlanság elleni háború.”

– mondta Nicole Neily, a Szülők az oktatásért (Parents Defending Education) munkatársa.

 

Soros György alapítványa egy videót is beillesztett a posztok közé, amelyen az egyik patronáltuk az „interszekcionalitásról” beszél.

 

Ha megnézzük azokat az államokat, amelyek abortusztilalmat hoztak, ugyanazok az államok, amelyek (...) megpróbálják betiltani a könyveket, megpróbálják meghatározni, hogy mit kell tanítani az amerikai történelemből, és akik szintén támadják a nemi dimenziót kitágító embereket.”

– mondta Marcela Howell, az OSF egyik ösztöndíjasa.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére