Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

31 millió forintot költött Malmö egy Pride-dekorációra

888.hu

2021.05.19. 15:45

Svédország belehúzott: a homoszexuális oltárkép után jöhet a 108 045 dolláros rózsaszín egyszarvú.

 

Malmö helyi politikai vezetése és a Pride szervezői az óriási unikornisszobrot a Malmö szívében lévő téren állították fel, ahol bárki megcsodálhatja – írja a Breitbart.com.

Az unikornis az öröm jelképévé válik a városban, mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Még a színes csillogása is komoly üzenetet hordoz, ami emlékeztet minket minden ember egyenlő értékére”

– kommentálta az eseményt Andreas Schönström szociáldemokrata tanácsos.

Hozzátette, izgalmas lesz látni, hogy a gyerekek milyen neveket adnak majd az egyszarvúnak.

Schönström szerint az unikornis megérte az árát, és a Word Pride után körbeviszik a város körül, hogy mindenhol be tudják mutatni.

Nem ez az első olyan esemény Malmőben, amit az európai keresztény kultúrkörben szocializálódott embernek elég nehéz feldolgoznia.

2019-ben a Szent Pál-templomban advent kezdetére egy igen különleges előkarácsonyi ajándékkal kedveskedtek a hívőknek: a világon elsőként avattak fel homoszexuális témájú oltárképet.

 

 

Nos, erre is – ahogy a rózsaszín egyszarvúra – igazán büszkék lehetnek...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére