Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A demokraták az adófizetők pénzén biztosítanának nemátalakító műtétet a migránsoknak

888.hu

2022.11.04. 16:20

Haladó politika.

 

A Demokrata Párt jelöltje, Tim Ryan az ohiói szenátusi versenyben megígérte, hogy az adófizetők által finanszírozott nemváltó műtéteket és hormonokat biztosít azoknak az illegális migránsoknak, akik transzneműnek vallják magukat.

A politikus, aki magát mérsékeltnek mondja, 2019-ben tette ezt a rendkívül népszerűtlen ígéretet a párt egyik legradikálisabb választói csoportjának, az Amerikai Polgárjogi Uniónak (ACLU).

Az ACLU 2019-es elnökjelölti kérdőívén szerepelt a következő kérdés:

 

Elnökként élni fog-e végrehajtó hatalmával annak biztosítására, hogy az állam egészségügyi ellátására szoruló transznemű és nem bináris személyek – beleértve a börtönben és a bevándorlási őrizetben lévőket is – hozzáférjenek a nemi átalakulással kapcsolatos átfogó kezeléshez, beleértve minden szükséges sebészeti ellátást? Ha igen, hogyan fogja ezt megtenni?”

 

Ryan vagy valamelyik munkatársa bejelölte az „igen” négyzetet, de nem volt hajlandó részletezni a politikáját.

 

A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy az emberek ellenzik a demokrata párt transzneműséget propagáló törekvéseit. Az ellenállás különösen az olyan progresszív politikákkal szemben erős, amelyek a transzneműséget a gyerekekre, a sportra vagy a női börtönökre erőltetik.

A közvéleménynek szintén nem tetszik a tömeges migráció, sőt, az emberek határozottan ellenzik az illegális bevándorlóknak nyújtott jóléti és segélyezési támogatásokat is.

 

Ryan riválisa, a GOP jelöltje, J. D. Vance viszont azt mondja, bízik abban, hogy az amerikaiak saját törvényeikkel, és olyan társadalmi normákkal tudják kezelni a társadalmukat, amely elismeri a különbségeket, például a legális bevándorlók és az illegális bevándorlók közötti különbségeket.

 

Vance szóvivője a Fox Newsnak azt mondta, hogy Ryan nemváltoztató műtétek támogatása radikális politika:

Az adófizetők által finanszírozott nemváltoztató műtétek illegális bevándorlóknak: ennél radikálisabbat tényleg nem lehet tenni.”

– mondta a Vance-kampány szóvivője.

 

Tim Ryan az egész kampányt azzal töltötte, hogy hazudott az ohióiaknak az előéletéről, és próbálta meggyőzni őket arról, hogy ő egy mérsékelt ember. Az igazság az, hogy ő csak egy szélsőbaloldali, éber liberális, aki az adófizetők pénzét ilyen őrült ötletekre akarja pazarolni. Nem való az amerikai szenátus közelébe.”

 

Jelenleg Ryan vesztésre áll Vance-szel szemben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére