Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A „faji tudatossági” képzés keretében támogatják a migrációt és a woke-ideológiát

888.hu

2022.02.22. 07:00

A brit köztisztviselőknek tartott úgynevezett „faji tudatossági” képzés a bevándorlás fokozását támogatja, és elítéli a kocsmai összejöveteleket, valamint a fekete jelöltek meghallgatását végző, kizárólag fehérekből álló bizottságokat.

 

A brit köztisztviselők számára a Whitehallban, az ország államapparátus központjában tartott „faji tudatossági” képzés a jelentések szerint nyíltan kiáll a Nagy-Britanniába irányuló bevándorlás növelése mellett. A The Telegraph beszámolója szerint

a köztisztviselők „faji tudatossági” képzésének diákjai „az ország tele van, nem tudunk több bevándorlót befogadni” kijelentést „éppoly sértőnek, mint amennyire pontatlannak” írják le.

 

A képzési anyagban két példára is hivatkoznak, amelyekből a „faji tudatosság” tanulságait kell levonni. Az elsőben két munkatárs nem akar elmenni a kollégáik által szervezett kocsmai találkozóra, mert úgy nevelték őket, hogy ne igyanak.

 

Old Admiralty Building, Whitehall, Westminster, London, England, United Kingdom, Europe (Photo by Ed Rhodes / Robert Harding Premium / robertharding via AFP)

 

Mivel az eseményen a munkáról lesz szó, a tréning azt állítja, hogy a meghívott, de a részvételt megtagadó két személyt diszkrimináció érheti.

 

Egy másik példában egy fekete nőt kellemetlen helyzetbe hoznak, amikor egy állásra pályázik, mert az interjúztatók mind fehér férfiak.

Arra érkezik, hogy az egész interjúztató bizottság középkorú fehér férfiakból áll. A paneltagok nehezen tudnak kapcsolatot kialakítani fekete hölggyel, aki viszont kényelmetlenül érzi magát, és nehezen tud válaszolni a kérdéseikre”

– olvasható a képzésben.

 

„Ez a tudattalan előítéletesség példája” – állítja a tananyag. „A sokszínűség hiánya... az interjún belül megnehezíti számukra, hogy kapcsolatba kerüljenek a fekete hölggyel. Ez viszont idegesebbé teszi őt, és befolyásolja a teljesítményét.” – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére