Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A haladók szerint a pedofilok nem tehetnek róla, hogy a gyermekeket szeretik

888.hu

2022.01.12. 17:40

Vannak gondok...

 

Alia Dastagir cikkében azt írta: a pedofília „a leginkább félreértett” szexuális orientáció, az emberek gyakran a gyermekbántalmazás szinonimájaként használják.

Az Amerikai Pszichiátriai Társaság: Mentális zavarok diagnosztikai és statisztikai kézikönyvének definíciója szerint a pedofília egy „visszatértő, intenzív, szexuálisan izgató fantázia, amely magában foglalja a pubertáskorúakkal folytatott szexuális tevékenységet is”.

Egyes tudósok szerint a pedofília már az anyaméhben megjelenik, ez azt jelenti, hogy a pedofilok nem tudják kontrollálni a vonzalmukat.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy ez veleszületett, neurológiai eredetű betegség”

– mondta James Cantor klinikai pszichológus.

Michael Seto, a kanadai Royal Ottawa Health Care Group kutatási igazgatója szintén azt nyilatkozta, hogy a pedofília „nem olyasmi, amit az emberek választhatnak”.

A cikk nem idézett egyetlen egy pszichológust, vagy igazságügyi kutatót sem, aki másként vélekedne a pedofíliáról. Nem tért ki rá, hogy más szakemberek ezt súlyos mentális rendellenességnek, s nem szexuális irányultságnak minősítenék. A gyermekek jóléte és védelme helyett az írás inkább azt hangsúlyozza, hogy lehetővé kéne tenni a pedofilok számára, hogy

nyíltan élhessenek a társadalmi kiközösítéstől való félelem nélkül.

A USA Today cikke számos negatív visszhangot kapott a közösségi médiában:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére