Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kulturmarxizmus legjava: rasszista a levegõ!

Sümeghi Lóránt

2019.03.13. 12:12

Egy újabb áltudományos kutatás szerint az Egyesült Államok levegõje lényegében rasszista.

Azt a banális megállapítást, miszerint "az Egyesült Államok drágább, zöldebb környékein tisztább a levegő", sikerült a minnesotai egyetem egyik kutatójának arra lefordítania, hogy rasszok alapján elemezhető, hogy ki milyen minőségű levegőt szív. Ennek értelmében szerinte

a [drágább környéken élő – a szerk.] fehérek sokkal egészségesebb levegőt szívnak, és mivel a gazdaságban mérhető fogyasztásuk nagyobb, ezért jelentősebb mértékben járulnak hozzá a légszennyezéshez. Ennélfogva az általuk generált szennyezett levegőt a kevésbé patinás, üzemek és gyárak vonzáskörzetében lévő lakónegyedekben élő spanyol ajkúak és feketék szívják be."

A vágyvezérelt gondolatmenet nem meglepő módon megértő fülekre talált a liberális berkekben dacára annak, hogy több logikai bukfenc is megtalálható a levezetésben. Ugyanis a kutatás részleteiből kiderül, hogy a "fehérek" kategóriájába sikerült besorolniuk az ázsiai származású amerikaiakat és az indián gyökerekkel rendelkező lakosokat is annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott mintavételre kerüljön sor.

Csakhogy az indián gyökerű lakosok egyrészt hivatalosan nem esnek bele a "fehér" kategóriába, másrészt a jelenlegi adatok szerint sem ők, sem pedig az ázsiai amerikaiak nem tartoznak a legnagyobb fogyasztók közé az Egyesült Államokban – ennélfogva a "gazdag, kizsákmányoló fehérek" mítosza is romba dőlni látszik.

Ám a tények természetesen mit sem érnek akkor, ha egy rasszista liberális be akarja bizonyítani, hogy már a fehérek levegője is lehet rasszista.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére