Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Netflixet már a saját transznemű alkalmazottai fenyegetik, de kinek jó ez?

Schüller Márton Imre

2021.10.14. 12:00

Tiltakozást szerveznek az egyik legnagyobb streamingplatform transznemű alkalmazottai, mert a szolgáltató nem vesz ki az oldal műsorkínálatából egy sorozatot, amely nekik nem tetszik.

 

Bár a cégnek az lenne az érdeke, hogy minél nagyobb kínálattal várhassa a szolgáltatását használókat, a saját alkalmazottai most nyomást gyakorolnak rá: a Netflix transznemű alkalmazottainak közössége demonstrációt szervez október végére, mert a műsorkínálatba bekerült Dave Chappelle The Closer című komédiasorozata. A tiltakozást a cég belső levelezőrendszerén szervezik, és egyelőre nem tudni, hogy hányan fognak felállni. A felhívásuk azonban önmagáért beszél.

A transzéletek számítanak. A transzjogok számítanak. A Netflix mint szervezet többedszerre sem mutatott törődést (...), mivel a transznemű közösséget károsító tartalmat adott ki, és nem hozott létre olyan tartalmat, amely a transznemű közösséget reprezentálja”

– írták.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy a piaci szempontokat figyelembe véve melyik cégnek áll érdekében transzneműeket foglalkoztatni, ha azok minden olyan dolgot megpróbálnak megfúrni, amely nem a szájízük szerint való. Szerintem egyetlen értelmes munkáltatónak sem.

Lehet majd lázongani meg valamiféle neomarxista piacfelfogást propagálni a transzjogok érdekében. Azonban ha kialakul egy olyan helyzet, hogy senkinek nem kellenek transznemű alkalmazottak, mert úgy viselkednek, mint egy hiperérzékeny pc szakszervezet, amely a cancel culture aktuális trendjei miatt rendre harcba száll, azt maguknak köszönhetik.

Egyébként meg vicces, hogy az LMBTQ-lobbi ökle most a végletekig progresszív Netflixre csapott le. A forradalom felfalja saját gyermekeit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére