Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A new yorki egyetemen fehér férfiként nincs szólásjogod

888.hu

2022.02.23. 13:00

A new yorki Binghamtoni Egyetem egyik szociológia professzora az órájának tantervében kijelentette, hogy az órán „elsőbbséget fog adni a nem fehér embereknek”.

 

Ana Maria Candela: Társadalmi változások – Bevezetés a szociológiába című tananyagának „Órai megbeszélési irányelvek” dokumentuma arra kérte a fehér férfi hallgatókat, hogy várjanak a sorukra, mivel először a „nem fehér emberek” beszélhetnek.

 

A dokumentum egy idézettel kezdődik, amit Mao Ce-tung kínai kommunista diktátor mondott, aki 45 millió embert ölt meg: „Nincs nyomozás, nincs jogod beszélni”.

A tanterv szerint a kommunista kínai diktátor idézete, akinek a rendszere 45 millió embert ölt meg, »egy kicsit durva«, de segít közvetíteni azt az elképzelést, hogy az órai viták során a beszédnek a nyomozói munka elvégzésén kell alapulnia”

– mondta el a tananyagot támogató szervezet. A tanterv így folytatódik:

„Gyakoroljuk a fokozatos egymásra utaltságot, amikor felszólítjuk az embereket, hogy vegyenek részt az órai megbeszéléseken. Ez azt jelenti, hogy megpróbálunk elsőbbséget adni a nem fehéreknek, a nőknek és a félénk és csendes embereknek, akik ritkán emelik fel a kezüket.

Ez azt is jelenti, hogy ha fehér vagy, férfi vagy, vagy valaki, akit a társadalmunk faji és nemi struktúrái kiváltságosnak tekintenek, és akinek a hangja könnyen megszólal és hallható, akkor gyakran megkérünk, hogy várj a kérdéseiddel vagy megjegyzéseiddel,

hogy másoknak adjunk elsőbbséget, és egy kicsit később vagy egy másik időpontban visszatérjünk rád” – írta meg a Daily Wire.

 

Néhány hallgató hangot adott csalódottságának; egyik diák ezt mondta:

Hogyan kaphatnék teljes körű részvételt, ha a professzor nem szólít fel, pedig én tartottam a legtovább a kezemet?”

 

Egy másik szerint a szabályzat „kínos. ... Elég kínos, hogy tandíjat fizetek egy olyan iskolának, ahol ilyen tantervű órák vannak”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére