Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A pénz miatt propagálja transznemű lánya nemváltoztatását a Miami Heat egykori kosarasa

888.hu

2022.11.04. 13:00

Szülő az ilyen?

 

A Miami Heat egykori védőjét, Dwayne Wade-et a volt felesége azzal vádolja, hogy nyomást gyakorolt kiskorú fiára, hogy változtassa meg a nevét és nemét annak érdekében, hogy több pénzt kereshessen.

 

 

A magát transznemű lánynak valló Zion Malachi Airamis Wade néven született 15 éves fiú hivatalosan is szeretné megváltoztatni a nevét Zaya Malachi Airamis Wade-re. Dwayne Wade augusztusban jogi kérelmet nyújtott be a névváltoztatásra.

 

Amikor Zayára nézek, reményt érzek.”

– mondta Wade, és kifejtette: úgy nevelték a gyerekeiket, hogy „hitelesek” legyenek.

 

Wade volt felesége, a 41 éves Siohvaughn Funches-Wade szerint többről van szó, mint „hitelességről”. A nő azt állítja, hogy Dwayne azért enged a tinédzser kívánságainak, mert a reklámszerződésekből rengeteg pénzt lehet keresni.

 

Aggódom amiatt, hogy Wade nyomást gyakorol a gyermekünkre, hogy kihasználja a nemváltoztatásból adódó pénzügyi lehetőségeket.”

– vallotta a volt feleség.

 

A tinédzser édesanyja azt is elmondta, hogy Wade már beismerte, hogy „rengeteg pénzt kerestek már” a gyermek átváltozásából.

Funches-Wade szerint a fia legutóbb a Disneyvel tárgyalt.

Dwyane Wade számos eseményre, interjúra és megjelenésre vitte magával Ziont, mióta a tini beszélni kezdett az átállásról.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére