Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Fajotok a természet legerőszakosabb és legelnyomóbb ereje a Földön” – üzeni a L'Oréal

Békési Marcell

2020.06.22. 09:17

A L'Oréal leigazolt egy Munroe Bergdorf nevű fekete transznemű modellt, aki korábban a szélsőségesen fehérellenes, rasszista kijelentéseiről lett híres. Nyugaton elkezdték bojkottálni a termékeit, de a cég vezérigazgatója hosszú nyilatkozatban állt ki modellje mellett.

Ahogy a második világháború alatt a nagyvállalatok sorra álltak be a nemzetiszocializmus eszméje mögé, majd estek áldozatul az LMBTQ-lobbinak, úgy most is egyre több cég áll ki a legszélsőségesebb antifasiszta, sőt már fehérellenes rasszista üzenetek mellett.

A sorban nem az első, de egyelőre vezető cég a L'Oréal Paris, mely nemrég igazolt le egy fekete transznemű modellt, Munroe Bergdorfot, aki 2017-től ismert szélsőségesen fehérgyűlölő üzeneteiről.

Az említett transznemű modell.

Ezek között vannak:

A létezésetek, kiváltságaitok és sikereitek mint rassz, a színes emberek vérén és halálán alapul. Az egész létezéseteket átáztatta a rasszizmus” – közép-európaiként ugye ezt nehéz átérezni, de még szerencse, hogy nem általánosít.

A rasszizmust nem tanult dolog. A rasszizmus öröklött, és tudatosan vagy tudattalanul átadott kiváltságokon keresztül öröklődik” – utal arra, hogy már attól rasszista vagy, hogy a bőrszíned fehér.

Amint a fehérek elismerik, hogy fajuk a természet legerőszakosabb és legelnyomóbb ereje a Földön, akkor beszélhetünk” – hm.

Az egészben két dolog ijesztő: az egyik az, hogy amennyiben egy multinacionális vállalat úgy dönt, hogy egy ilyen üzenet mellett kiáll, az nem véletlen. Valószínűleg az van mögötte, hogy vásárlóiknak már nagyobb része ért egyet vele, mint nem.

A másik pedig az, hogy a fehérellenes rasszizmus 2020-ra átlépte azt a határt, amit a magyar antiszemitizmus az első és a második zsidótörvény között lépett meg: míg az elsőben zsidónak az számított, aki zsidó vallású volt, a másodikban a zsidó létet már biológiai alapon határozták meg.

Vagyis ma már nem elég, ha nem vagy rasszista: akkor is ellenség vagy, ha csak fehérnek születsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére