Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Szoptatási Orvostudományi Akadémia szorgalmazza a gendersemleges kifejezések használatát

888.hu

2021.08.16. 12:30

Az amerikai orvosok a „nemi befogadó nyelv” használatát sürgetik, például a „szülői tej” és az „anyatej-etetés” kifejezések bevezetését. Nem meglepő, hisz Joe Biden amerikai elnök a 2022-es költségvetési javaslatban már a „szülők” kifejezést használja az „anyák” helyett.
Az ABM (Academy of Breastfeeding Medicine) elismeri, hogy nem minden szülő és anya azonosítja magát nőként, ezek közül az egyének közül néhányan se nem nőnek, se nem férfinak nem azonosítják magukat

-áll a július 29 -én közzétett dokumentumban.

A „csecsemők etetésével és szoptatásával kapcsolatos nyelvről és nemről” című dokumentum egyik társszervezője, Dr. Laura Kair úgy fogalmazott, hogy „az általunk használt nyelvnek a lehető legbefogadóbbnak kell lennie, amikor a csecsemők etetéséről beszélünk”.

Szerencsére vannak még az egyenlőség jegyében bevezetett szürreális kifejezéseket ellenzők is.

Kirstie Alley színésznő korábban azt mondta, egyenesen belefáradt a „nők semmissé tételébe”.

Kicsit elegem van abból, ahogyan a nőket és képességeiket degradálják. A szoptatás az egyik képességünk. Ez egy gyönyörű és fontos képesség. Az egyenlő jogok nem egyenlőek az őrültségekkel.

- tweetelt Alley szombat reggel .

Ennek előzménye, hogy Biden elnök adminisztrációja egy 2022 -es költségvetési javaslatban az „anyák” helyett a „szülők” kifejezést használta, és már orvosi csoportok, demokratikus politikusok és egyetemek is átvették ezeket a kifejezéseket.

 

Borítókép: foxnews.com

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére