Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A TikTok tovább népszerűsíti a „nemváltó” műtéteket és a transznemű életmódot

888.hu

2022.01.10. 12:15

Tombol az LMBTQ-propaganda a fiatalok körében népszerű közösségi oldalon és videómegosztón.

A TikTok közösségimédia-platform a #transgender hashtaget népszerűsíti, hogy videókat gyűjtsön a nemváltó műtétekről és más témákról, ideértve azt is, hogy a férfiként élő nők hogyan érzik magukat a menstruációval kapcsolatban, ha a termékek férfias csomagolásban vannak.

„A barátom transznemű fia kényelmetlenül érezte magát a női pubertás miatt” – áll az egyik videón, amelyen az látható, hogy valaki egy csomag egészségügyi betétet feketére díszít „Fortnight Battle Royale” felirattal.

Az „Így hajtanak végre nem-átalakító műtétet” című animációs videó bemutatja, hogyan alakítják át a sebészek egy férfi hímtagját hüvellyé. Egy másik videón egy férfi „elnőiesítő” arcműtéten látható.

Egy újabb videóban egy nő azt mondta, hogy lánya eldöntötte transznemű fiú lesz és ezt azzal ünnepelték meg, hogy elvitte egy fodrászatba, hogy férfi frizurát kapjon.

A TikTok egy kínai tulajdonú vállalat a ByteDance része, ami egy kínai tulajdonú technológiai óriás, melyet Zhang Yiming alapított 2012 márciusában. Zhang Yiming egy vállalkozó, aki jelenleg a kilencedik leggazdagabb ember Kínában a vállalat alkalmazásportfóliójának világszerte elért sikerének köszönhetően.

A ByteDance alkalmazásai közül a leghíresebbek a TikTok és a Douyin (a TikTok kínai megfelelője) rövid formátumú videóplatformok.

A TikTok már 155 országban elérhető, és több mint 2 milliárdan töltötték le.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére