Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai kormány szerint a gyerekeknek joguk van nemet váltani, ha akarnak

888.hu

2022.04.30. 10:20

A radikális baloldali nemi ideológiát támogatják.

 

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma (DOJ) megtámadja azt az alabamai törvényt, amely bűncselekménynek minősítené a pubertásgátlók, a nemi átalakító műtétek és a nemi átalakuláshoz szükséges hormonok biztosítását a 19 év alattiak számára.

Az igazságügyi minisztérium a radikális baloldali nemi ideológiát támogatja, azt állítja, hogy a törvény tiltja az „orvosilag szükséges ellátást”.

 

Az Egyesült Államok panaszában azt állítja, hogy az új törvényben szereplő, a transznemű kiskorúak számára bizonyos orvosilag szükséges ellátások tilalma sérti a tizennegyedik módosítást. A minisztérium azt is kéri a bíróságtól, hogy azonnali végzéssel akadályozza meg a törvény hatályba lépését.”

– olvasható a DOJ sajtóközleményében.

 

Kay Ivey alabamai republikánus kormányzó a hónap elején írta alá az intézkedést, amely a tervek szerint május 8-án lép hatályba.

 

Az S.B. 184 bűncselekménynek minősíti, ha valaki meghatározott típusú orvosi ellátást nyújt a transznemű kiskorúak számára. Az S.B. 184 tehát diszkriminálja a transznemű fiatalokat, megtagadva tőlük az orvosilag szükséges ellátás bizonyos formáihoz való hozzáférést.”

– áll a minisztérium sajtóközleményben, hozzáteszik:

 

Az S.B. 184 arra kényszerítené a transznemű kiskorúak szüleit és az egészségügyi szakembereket, hogy válasszanak az orvosilag szükséges eljárásokról és kezelésekről való lemondás vagy a büntetőjogi felelősségre vonás között. Az S.B. 184 sérti az egyenlő védelem klauzuláját, mivel nemi alapon és a transznemű státusz alapján diszkriminál.”

 

A DOJ lépésére azért került sor, mert az amerikaiak továbbra is megosztottak a radikális nemi ideológiával kapcsolatos kérdésekben, különösen ami a gyerekeket illeti – sokan úgy vélik, hogy a gyerekeket nem szabadna ilyen ideológiának kitenni és a nemi átalakító hormonok, műtétek is tiltólistásak.

 

Nagyon erősen hiszek abban, hogyha a Jóisten fiúnak teremtett, akkor fiú vagy, ha pedig lánynak, akkor lány vagy.”

– mondta Ivey egy nyilatkozatában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére