Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai-mexikói határ mentén a 300 százalékkal ugrott meg a bűnözők száma

888.hu

2021.10.09. 21:00

A kitoloncolt szexuális bűnözők és bandatagok letartóztatásának száma továbbra is kiugróan magas az amerikai-mexikói határ több szektorában. 

 

Az USA-ba illegálisan újra belépő bűnöző migránsok letartóztatásai a 2020-as pénzügyi év 2728-ra ugrot 2021 augusztusának végéig. Ez közel 300 százalékos növekedést jelent, ráadásul a szeptemberi számokat még nem jelentették be. A letartóztatottak közül 448-at szexuális bűncselekmény miatt ítéltek el – szemben a 2020-as pénzügyi év egészére vonatkozó 156-tal. Emellett a határőrség 1769 olyan migránst tartóztatott le, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.„ Chris T. Clem, a Yuma szektor vezető járőrügynöke Chris T. Clem tweetelt egy fotót egy másik, október 6-án őrizetbe vett, illegálisan újra az Egyesült Államokba belépő, bűncselekményt elkövető külföldiről. A szektor Edward Antonio Gutierrez-Martinezként azonosította a férfit, és közölte, hogy első fokon gyermek nemi erőszak és vérfertőzés miatt van elítélve – írta meg a Breitbart.

Egy amerikai bíróság a határőrség tisztviselőitől kapott információk szerint a salvadori állampolgárt másodfokú nemi erőszak bűntette miatt ítélték el.

A salvadori állampolgárnak többszörös kitoloncolás van a szövetségi bevándorlási múltjában. Egy szövetségi bíróság elítélte őt illegális visszatérésért a kitoloncolást követően, mint elítélt bűnözőt. Az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámügyi Hivatalának (ICE) végrehajtási és eltávolítási műveletei (ERO) tisztviselői legutóbb 2016 novemberében távolították el a bűnöző külföldit. Most újabb szövetségi vádakkal néz szembe a kitoloncolást követő illegális újbóli belépés miatt. Ha elítélik, akár 20 év szövetségi börtönbüntetésre is számíthat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére