Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Az első Gulag egy szovjet projekt volt, egy kommunista projekt. Egy gyönyörű projekt”

Békési Marcell

2020.01.31. 16:48

Egy amerikai szabadúszó újságíró beépült a legnépszerűbb demokrata elnökjelölt kampánystábjába, és állomásról állomásra járva készített rejtett kamerás felvételeket beszélgetéseikről, így próbálva megismerni a gondolkodásmódjukat.

Ha szeretnél belelátni az átlagos fiatal amerikai liberális aktivista gondolkodásmódjába, egy James O’Keefe nevű amerikai szabadúszó remek rejtett kamerás felvételeket készített a demokrata elnökjelölt stábjának mindennapjairól.

O'Keefe dokumentumfilm formájában kiadja majd az egész anyagot, de egyelőre még csak a közösségi médiában csepegtetett el néhány részletet, ám már az is nagyon erős, amit itt látunk.

A bőség zavarában hirtelen nem is tudom, melyik videót tegyem ki, hiszen rengeteg anyagot szolgáltatott a Bernie Sanders – egyébként a Demokrata Pártban mérsékeltnek számító elnökjelölt – kampánystábja.

Néhány idézet:

  • „Guillotine-t a gazdagoknak.”
  • „Küldjük a republikánusokat átnevelő táborokba.”
  • „Ha Bernie nem kapja meg a jelölést, Milwaukee égni fog.”
  • „Milliomos vagy? Mehetsz követ törni napi 12 órában.”
  • „Én annnnyira baloldali vagyok. Anarchokommunista. Ez az, amikor annyira a baloldalon vagy, hogy ennél tovább nem is tudnál menni.”
Konkrétan fel vagyok fegyverkezve, készen állok a kib*szott forradalomra.

Mivel a videók magukért beszélnek, nem szaporítom tovább a szót, beteszek egyet mutatóba a cikk aljára. Ha még többre vágysz, O’Keefe Twitter-oldalán van még néhány feltöltve, de a projekt honlapjára is fel lehet regisztrálni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére