Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-lobbi célkeresztjébe került Szijjártó Péter

888.hu

2021.06.23. 14:00

Amikor az érvek elfogynak, jönnek a szivárványok.

 

Mint ismeretes, a múlt héten az Országgyűlés elfogadta a pedofilellenes törvényt, és ahogy arra számítani lehetett, meg is indultak a támadások a magyar kormány ellen, ugyanis egyes baloldaliak szerint a törvény diszkriminatív.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert hétfőn az európai uniós külügyminiszterek tanácsa előtt kérdezte a nemzetközi sajtó a magyar pedofiltörvényről.

Szijjártó világosan elmondta, hogy

a törvény végérvényesen szigorítja a pedofíliával kapcsolatos bűncselekményeket, emellett pedig védi a gyerekeket, mivel a szülő kizárólagos jogává teszi azt, hogy hogyan világosítsa fel a gyermekét a szexuális orientációval kapcsolatban, 18 éves koráig.

Ez a törvény nem szabályoz semmit a felnőtt emberek szexuális orientációja kapcsán, azt meg sem említi. A törvény annyit mond ki, hogy amíg a gyermek nem tölti be a 18-at, a szexuális orientációval kapcsolatos nevelése kizárólagosan a szülő joga – fogalmazott a tárcavezető.

A külügyminiszter a kétnapos tanácskozást követően képeket osztott meg Instagram-oldalán, amit

eddig példátlan támadást ért a szélsőséges LMBTQ-aktivistáktól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szijjártó Péter (@peter_szijjarto) által megosztott bejegyzés

A támadás során több mint 25 ezer szivárványos komment érkezett a Szijjártó Péter által megosztott kép alá, elsősorban skandináv országokból.

A támadás érdekessége, hogy az akcióba több norvég celeb, valamint influenszer, köztük Mads Hansen egykori norvég futballista is beszállt, arra buzdítva követőit, hogy árasszák el szivárványos kommentjeikkel a magyar diplomácia vezetőjének oldalát.

Ilyen az tehát, amikor elfogynak az érvek.

Egyébként meg mindenki jobban járna, ha Hansen úr először a saját háza táján nézne körül, mielőtt olyan dolgokba üti bele az orrát, amelyekről minden bizonnyal semmit sem tud.

Egy korábbi cikk szerint Norvégiában 2015-ben minden negyedik szexuális bűncselekményt bevándorlóháttérrel rendelkező emberek követtek el.

Az ilyen típusú bűncselekmények miatt Norvégiában elítélt 399 ember közül 90 volt bevándorló volt.

Egy idei felmérésből, amelyet a Norvég Statisztikai Hivatal végzett el, az derült ki, hogy a skandináv országban az LMBTQ-közösség tagjai kevésbé elégedettek az életükkel, mint az általános népesség.

Továbbá az Agderi Egyetem 2018-as tanulmánya azt mutatja, hogy Norvégia déli részén sok leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű ember mentális állapota nem megfelelő.

Az is érdekes, hogy

Norvégiában 2016-ban módosítottak egy törvényt, amely már 6 éves gyerekeknek is lehetővé tette, hogy saját maguk válasszanak nemet.

Ez azt jelenti, hogy Mads Hansen szülőhazájában a gyerekeknek mindössze egy szülői beleegyezésre van szükségük ahhoz, hogy törvényesen a biológiai nemükkel ellentétes neműként azonosíthassák magukat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére