Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cicciolina a spanyol transz-ruhakollekció egyik arca

888.hu

2021.10.15. 11:20

María Escoté ruhatervező szerint a „Sexy Planet” kollekció a sokszínűségről, a másságról és a másság érzésének varázslatáról szól, és „arra szólít fel, hogy menjünk ki, és hódítsuk meg ezt a bolygót”.

 

A tervező és a Desigual divatcég közötti együttműködést „a szabad szeretet, a sokszínűség és az önértékelés ódájaként” írják le.

A kampány középpontjában Lea T, a Netflix színésznője, Carla Díaz korábbi felnőttfilmes színész, Cicciolina és az énekesnő Bikoko áll.

Nemcsak egy dolog vagyok, hanem több ezer dolog. Az én történetem sok mindenről szól! Arra kell összpontosítanunk, hogy egy olyan bolygón éljünk, ahol sokszínű emberek, változatos valóságok és kritikus gondolkodás van”

– fogalmazott Lea T.

Ő lett egyébként az első nyíltan transznemű modell, volt már a Givenchy arca, de az Elle, a Marie Claire, a Grazia és a Glamour magazin címlapján is megjelent.

Mint tudjuk, a transzmodellek fokozott figyelemben részesülnek, hiszen pusztán nemi identitásuk tényének – a hatalmas elfogadás jegyében – fel kell számolnia az elutasítást az emberekben. Arra helyeződik a hangsúly, hogy milyen különlegesek, milyen bátrak, s így kerülnek az érdeklődés középpontjába olyanok is, akik csupán tehetségükkel nem érnének el említésre méltó sikert.

Manapság már nem elég modellnek lenni, hiszen ha nincs mögötte valamilyen szivárványszínű üzenet, senkit nem fog érdekelni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére