Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demi Lovato földönkívüliekkel randizna, mert elege van az emberekből

888.hu

2021.11.12. 14:20

Követendő példa a többi LMBTQ-földönbelülinek is.

 

Az énekes és „ufóvadász” egy közösségi oldalra feltöltött videóban azt mondta, hogy unja az embereket, és földönkívüliekkel szeretne randevúzni.

„Ha lenne egy E. T,, amely minden kritériumnak megfelel, és olyan lenne, mint a legideálisabb partner, randevúznál vele?” – kérdezte a műsorvezető, Becky G.

„Igen, feltétlenül” – válaszolta Lovato. „Annyira elegem van az emberekből és a hülyeségükből! Torkig vagyok vele! Hozz nekem egy idegent!”

Demi Lovato kijavította magát: „Hozz nekem egy E. T.-t!” Korábban megfogadta, hogy többé nem használja az „idegen” kifejezést, mert az egy „becsmérlő szó” itt, lent a Földön. (A hülyeség az emberekre nyilván nem...)

„Azt gondolom, abba kell hagynunk, hogy földönkívülinek hívjuk őket, mert az idegen mindenre becsmérlő kifejezés” – mondta a 29 éves zenész a Pedestrian TV-nek. „Ezért szeretem őket E. T.-nek hívni!”

 

Lovato számára az igazság nagyon is odaát van. Azt mondja, már fel is vette a kapcsolatot a földönkívüliekkel.

„Nem az »E. T. hazatelefonál” értelemben, hanem úgy vettem fel a kapcsolatot, hogy meditáltam, felnéztem, és olyan dolgokat láttam az égen, amelyek nem voltak ott, amikor elkezdtem meditálni.”

Lovato az elmúlt hónapokban elhatárolódott a földi dolgoktól, és egyre inkább az eget figyelte a válaszokért. Majd egy gyíkemberekről és úgynevezett „tiltott tudományról” szóló weboldal nagykövete és vibrátorértékesítő lett.

Korábban azt is nyilatkozta:

Amikor elkezdtem lelkileg értékelni, rájöttem, hogy a férfias energiám éppen olyan kiemelkedő, mint a női energiám. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem binárisként és nemileg nem megfelelőként azonosítom magam.”

Lovato hozzátette: ezeket „nagyon fontos megosztani másokkal, mert tudom, hogy van valaki, aki ugyanazokkal a gondolatokkal foglalkozik, mint én”.

Ebben viszont mi, halandó, „földhözragadt”, nemileg meghatározható emberek nem vagyunk biztosak. Még a dollármilliomos, közléskényszeres, feltűnési viszketegségben szenvedő egyéneknek sem kötelező minden buta gondolatot megosztaniuk. A formálható személyiséggel rendelkező fiatalok ugyanis példaképnek tekinthetik a földöntúli hülyeségét reklámozó celebet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére