Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy alabamai demokrata törvényjavaslat sterilizáltatna minden férfit 50 év vagy három gyerek felett, így küzdve a nemi egyenlőtlenség ellen

Békési Marcell

2020.02.21. 17:00

Nem szülhetnek gyereket a nők 50 felett? Akkor a férfiak se csinálhassanak! Legyen már végre nemi egyenlőség!

Egy demokrata képviselő, Rolanda Hollis egy eléggé kommunista hangvételű törvényjavaslatot nyújtott be az egyébként (szerencsére) republikánus többségű alabamai törvényhozásnak.

Annak ellenére, hogy a törvényjavaslat egész biztosan nem megy át a törvényhozáson, sokat elmond arról, hogy milyen szelek fújnak mostanában az egyre szocialistábbá váló amerikai Demokrata Pártban.

A törvény értelmében ugyanis Alabama állam minden férfit kötelezne arra, hogy saját költségén sterilizáltassa magát vagy a harmadik gyermekének születését követően, vagy az ötvenedik születésnapja előtt.

A képviselőnő indoklásában szerepel többek között a nemi egyenlőségért és az abortuszért való küzdelem (Alabamában az egyik legszigorúbb utóbbinak szabályozása), valamint a túlnépesedés elleni harc.

Még ugyan nem tartunk a kínai egy gyerek politikánál, de azért az jól látszik, hogy szépen egyre lejjebb csúsznak az amerikai demokraták a szocializmus építésének fényes lejtőjén.

A képviselőnőről egyébként zárójelben érdemes megemlíteni, hogy egyszer már le is tartóztatták családon belüli erőszakért, miután a szomszédok észrevették, hogy veri férjét, és hívták a 911-et. A rendőrségi jelentés szerint egy palackot is eltört szerencsétlen férje fején. Úgyhogy valószínűleg nem nagy férfirajongó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére