Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy fekete színésznő szerint „dehumanizáló” a fekete nőket erősnek nevezni

888.hu

2022.02.14. 17:15

Természetesen lelki értelembe véve.

Hála Istennek, végre ezt is valaki kimondta, mert már kezdett óriási mérteket ölteni ez a probléma. Viccet félretéve, Taraji P. Henson az Empire sorozat sztárja, egy Fehér Házi rendezvényen azt mondta, hogy a fekete nőket „erősnek” nevezni dehumanizáló, és „el kell oszlatnunk ezt a fogalmat”.

„Ne nevezz erősnek. Ez dehumanizál engem”

– mondta a színésznő.

„Szerintem ez dupla csapás a fekete nők számára, mert olyan erősnek néznek bennünket – olyan sokáig vezéreltük ezt a narratívát, mert szükségünk volt rá” – mondta Henson. „Mi vagyunk a totemoszlop alja, nincs tisztelet, nem védünk.

„Szóval szükségünk volt valamiféle páncélra, de aztán egy pácban találtuk magunkat” – folytatta. „Annyira erősek vagyunk, hogy ezért kell sokaknak meghalni ezeken a sürgősségi osztályokon, mert az az ideológia, hogy: elviseljük.”

„És ez egy másik dolog, itt tartunk ezzel a mentális egészséggel, és ezt kell destigmatizálnunk” – mondta a Karate Kid színésznője. „Ne nevezz erősnek. Dehumanizál engem.

Ettől úgy érzem, hogy az érzéseim nem számítanak, [hogy] nem kell szünetet tartanom, hogy időt szakítsak a lelkiismereteimre, mert erős, fekete nő vagyok.”

„Tehát el kell oszlatnunk ezt az elképzelést, mert ahogy mondtam, bizonyos értelemben emberfelettivé tesz minket” – tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére