Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elbocsátották az állásából a mozdonyvezetőt, mert megkérdőjelezte a fehérek kiváltságos helyzetét

888.hu

2022.05.07. 17:45

Privát beszélgetést folytatott a témáról a feleségével egy sokszínűségi tréningen, de bekapcsolva maradt a mikrofonja így a kollégái bepanaszolták őt, mivel nagyon felbőszítették őket a megjegyzések.

 

Az eset Nagy-Britanniában történt 2021 márciuásban. A 60 éves vasúti dolgozó Simon Isherwoodot előbb felfüggesztették, majd kirúgták a West Midlands Trains-től a „súlyos kötelességszegése” miatt – írta meg a Summit News.

Mindezt azok után, hogy egy belső vizsgálat megállapította, hogy a férfi „sértést okozott, rossz hírbe hozta a vállalatot, és megsértette az egyenlőségre, sokszínűségre és befogadásra vonatkozó politikát és a magatartási kódexet”.

Állítólag a következő mondatok hagyták el Isherwood száját:

Egyáltalán nem volt kedvem ehhez, mert azt gondoltam, »tudod mit, ettől csak k*****a feldühödöm«.”

 

Majd így folytatta:

Tudod, mit akartam igazán megkérdezni?... és bárcsak megkérdeztem volna, hogy más országokban is vannak-e fekete kiváltságok? Szóval, ha Ghánában vagy?”

 

Arról panaszkodott, nem tudva hogy be van kapcsolva a mikrofonja, hogy az ottani társaság megpróbálja érzékenyíteni/indoktrinálni nézeteikkel a hallgatókat, azt sugallva mindenkinek a tudatába, hogy „minden fehér ember rasszista”.

 

A vállalatot a mozdonyvezető beperelte a munkaügyi bíróságon, ahol reméli, hogy tisztességtelen elbocsátás miatt nyerhet.

Elvesztettem a munkámat, a jövedelmemet, a hírnevemet, az egészségemet teljesen szétlőtték. Tizenegy és fél évig dolgoztam ott, és soha semmi mást nem kaptam, csak előléptetést, dicséretet és díjakat, és még most sem tudom elhinni.”

 

Hozzátette:

Csupán megpróbáltam jobban megérteni a témát, hiszen arra kértek bennünket, hogy gondolkodjunk a kérdéseken, így pontosan azt tettem, amit kértek tőlem. Azért mondtam Ghánát, mert mindig erről szoktam beszélgetni az egyik kollégámmal, aki Ghánából származik, és támogatott engem.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére