Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felfüggesztettek egy orvost, mert a Twitteren vegzálta a „transzfóbokat”

888.hu

2021.12.06. 14:30

Elképzelhetetlennek tűnik, hogy tőlünk nyugatra egy transztámogatót vegyenek elő a viselkedése miatt. Most mégis megtörtént.

 

Adrian Harrop bit orvos hobbija, hogy a Twitteren szidalmazza azokat, akik nem úgy gondolkodnak a transzneműekről, mint ő.

2018 májusa és 2019 novembere között annyira eldurvult a helyzet, hogy már a Medical Practitioners Tribunal Service-nek volt kínos az eset, ezért vizsgálatot indított ellene. Kiderült, hogy több száz panasz érkezett a szervezethez azzal kapcsolatban, hogy az orvos sértő üzeneteket küld a vele egyet nem értő felhasználóknak. A vizsgálat után egy hónapra felfüggesztették.

Az eljárás után Harrop azt nyilatkozta, hogy neki ez az egész nagyon megterhelő volt (hogy a szakmaiságáról és a személyiségéről is vitatkoztak), és időnként már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Ennek ellenére elmondása szerint az eset megerősítette, és még nagyobb erővel fog küzdeni az LMBTQ-emberekért. De azt is elmondta, hogy azért fogadta el a felfüggesztését, mert a szakma egészébe vetett bizalom fontosabb, mint a saját karrierje. Így ha a szakma iránti bizalom megőrzéséhez az ő felfüggesztése szükséges, akkor vállalja.

Milyen hősies.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére