Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ganxsta Zolee a gendersemlegességről: Ez tök béna!

Prokaj Dávid

2021.03.18. 18:45

A Life TV Bréking című műsorának meghívott vendége volt a rapper, aki nem rejtette véka alá a gendersemlegességről és a politikai korrektségről alkotott véleményét.

 

Ganxsta Zolee rapper volt a Life TV egyik műsorának vendége, ahol aznap a társadalmi szereposztásokról beszélgettek. A rapper a gendersemlegességet és a politikai korrektséget nagyon gáznak tartja, szerinte nagy baj, hogy a dolgokat nem lehet a nevükön nevezni.

A műsorvezető arról kezdett el beszélni, hogy a mai világban egy menő cég már nem mondhat akármit, minden szavát nagyon meg kell válogatnia, nehogy egy rossz kijelentést is tegyen bárki, akinek drága és kedves az élete ebben a mai, felfordult világban...

Ganxsta Zolee szóvá tette, hogy a mai világban már azt sem lehet kimondani, ha valakinek a bőrszíne fekete, ami szerinte „annyira béna”.

Azonban nem késlekedett a kioktatás: a műsorvezető kijelentette, hogy azt az illetőt „színes bőrűzzük”.

Jól látható, hogy a manapság már színészi babérokra is törő rappernek elmaradott, avítt a gondolkodása.

Ez tök béna! Mindennek megvan a maga neve!”

– mondta el erről a véleményét Ganxsta Zolee, majd hozzátette, hogy ő megengedi mindenkinek, hogy őt a jövőben „büdös, tetovált, fehér mocsoknak” nevezze. Azonban mint megtudta, ezt sem mondhatják rá, hiába adott engedélyt...

Mindennek megvan a maga neve, ettől még nem degradálod őt, vagy nem gyűlölködsz, egyszerűen nevén nevezed a dolgokat, és már ezt sem lehet?!”

– kérdezte értetlenkedve.

Felelevenítette azt a hírt is, miszerint a krumplinak is elvehetik a nevét, mivel Mr. Potato helyett ma már csak simán Potatónak lehet hívni a mesebeli figurát.
Szegény Zolee nem tudhatta, hogy ez azért van, mert már „nem gendersemleges” a karakter...

Pfhúj, de nagyon gagyi ez, ez már annyira nevetséges! Totál gáz!”

Erre már nevetésbe tört ki.

Mindenesetre megnyugodhat, hiszen a műsorvezető megígérte neki, hogy készít majd neki egy listát, amelyben azok a szavak szerepelnek, amelyeket nyugodtan használhat „kulturált társaságokban”.

Ez a pc-ség nagyon gáz!

– ezzel a sommás véleménnyel le is zárta a témát Ganxsta Zolee.

A műsor ezen pillanatai ITT nézhetők meg.

A múlt héten is volt már téma a gendersemlegesség ugyanebben a műsorban, akkor Németh Kristóf színész fejezte ki értetlenségét. Elmondta, hogy ma már arról sem lehet beszélni, hogy kinek mi a biológiai neme. Ezért találták ki a nemileg semleges WC-ket azoknak, akik ezt nem tudják eldönteni.

Gyerekkoromban azt mondták, hogy »ez olyan hülye, hogy azt sem tudja, fiú-e vagy lány«”

– mondta erre a színész. Hozzátette, hogy ő nem tudja megérteni ennek a logikáját.

Szóvá tette, hogy ha már ennyire pc-k és érzékenyek az emberek, akkor miért a társadalom ezen kis szeletét kell piedesztálra emelni, és kapnak külön WC-t és osztályt.

Elmondta még, hogy ha valakik nem tudják a saját nemi identitásukat „az általuk ismert kategóriákba” besorolni, nagyon fontos, hogy ahogyan mások, úgy ők se legyenek kirekesztve a társadalomból.

Németh Kristóf a szópárbaj végén arra kérte a műsorvezetőt, hogy legyen annyira liberális és pc, hogy elfogadja a gondolatait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére