Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

888.hu

2022.07.06. 14:20

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

 

A népszerű Match.com online társkereső webhely több mint két tucat nemi lehetőséget sorol fel, köztük a „polygender”, a „genderquesting”, „pangender” és a „neutrois” alternatívákat.

A szélsőséges baloldal tagjai továbbra is a figyelem középpontjába helyezik a radikális gender-ideológiát, beleértve az osztálytermeket is. Egyes államok, például Florida lépéseket tettek a gyermekek védelmében a woke-izmus felszámolására. A Szülői Jogok az Oktatásban Törvény pénteken lépett életbe a Sunshine State-ben, amely megtiltja a szexuális irányultságról és a nemi identitásról szóló tantermi megbeszéléseket az óvodába járó gyerekektől a harmadik osztályig. A baloldali hangok ellenére a legtöbb szavazó támogatja a groomer-ellenes törvényeket az államban.

Ennek ellenére a baloldal továbbra is törekszik arra, hogy normalizálja a nemek és szexuális irányultságok tömkelegét, a Match.com pedig kiváló példa erre a munkára.

 

„Ami a legjobban jellemez téged?” – olvasható az online társkereső oldalon, amely számos lehetőséget felsorol a férfin és a nőn kívül. Jól ismert alternatív lehetőségeket tartalmaz, mint például a „agender” – olyan személyek leírására szolgál, akiknek nincs nemük – „transznemű”, „transz nő”, „transz férfi”, „nem bináris” és „interszex”, de kevésbé ismert lehetőségek is megtalálhatóak.

Például ott van a „neutrois”, amelyet a Fort Lewis College a „nem bináris nemi identitásként definiál , amely semleges vagy null nemnek tekintendő”, és „jelentős átfedésben van a nemekkel”. A „demiman” és a „demiwoman” egyaránt szerepel a listán, ami olyan személy leírására szolgál, aki részben férfiként vagy nőként azonosítja magát. A „poligender” – valaki, aki többféle neműként azonosítja magát – is szerepel a listán, csakúgy, mint a „pangender”úgy írják le, mint „többnemű, nem bináris nemi identitás, amely ugyanazon egyénen belüli nemek hatalmas és változatos sokaságára utal, amely végtelenségig terjedhet”.

További felsorolt ​​nemi lehetőségek a következők: „bigender”, „gender fluid”, „gender non-conforming”, „gender-megkérdőjelezés”, „gender-variáns”, „genderqueer”, „nem bináris”, „két szellemű”, „egyéb”, „transznemű férfi”, „transznemű személy”, „transznemű nő”, „transzférfi”, „transzszexuális”, „transzszexuális férfi” és „transzszexuális nő”.

A lehetőségek tárháza úgy tűnik, végtelen, most már csak az a kérdés, mikor kapnak saját nemet a kígyóemberek, vagy azok, akik esetleg póninak képzelik magukat. Ugyanis nekik is járna egy opció az oldalon, nehogy aztán kirekesztve érezzék magukat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére