Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen egy keresztelés az új egyházban: „nemében újjászületett” ovisokról készült dokumentumfilm | VIDEÓ

Békési Marcell

2020.11.23. 17:29

Megrázó felvételek egy kansasi szivárványmiséről.

 

Egy csoport amerikai kultistáról osztott meg videót a Twitteren ma Rita Panahi, a konzervatív körökben jól ismert iráni származású ausztrál újságíró. A videón egy beavatási rituálé látható az új vallás egyik istentis szertartásán. A megrázó felvételen egy november 12-én adásba került dokumentumfilm részlete látható, amely Kansasban készült, egy unitárius templomban.

A szertartást egy nő vezeti, szivárványszínű stólában, mellette áll egy – feltehetőleg eredetileg férfinak született – akolitus.

Az istentiszteleten (sic!) főképp elhízott középkorú nők ülnek, néhányuk gyerekekkel – apukákat nyomokban tartalmazó családokról beszélünk –, a kamera pedig nemsokára a lényegre fókuszál: a főszereplő kisfiúra, akit édesanyja Főnix névre keresztelt.

Mint a feliratból kiderül, testvérének neve Lótusz, és mindketten fiúnak tűnnek első ránézésre, bár amilyen ruhákban járnak, ezt nehéz megállapítani.

Az anyuka kettő per három gyerekével a hívásra feláll, kisétál az oltár mellé, elveszi a mikrofont, és ekkor esik le a nézőnek, hogy lényegében ez nem más, mint a keresztség sákramentumának továbbgondolt változata:

itt nem keresztnevet vagy szenteltvizet kap a gyermek, hanem kinyilvánítja döntését nemét és megszólítását illetően: újjászületik nemében.

A kisfiú túl félős, nem meri kimondani, de az anyukájának megsúgja, hogy ő lány szeretne lenni, és azt szeretné, hogy „she/her” megszólításban részesítsék.

Az akolitus ekkor ad neki egy szál virágot, a gyülekezet kultistái pedig kántálásba kezdenek:

May you be well,

safe and whole.

We are you,

exactly as you are.”

Néhányan a könnyeikkel küszködnek, igazán gyönyörű jelenet. Az anyuka visszasétál szintén szivárványos ruhákba öltöztetett másik fiához, Lótuszhoz, és snitt.

Egy Momentum-kormányzásra vagyunk ettől.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére