Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lecsuktak egy kanadai apukát, mert nem akart férfiként hivatkozni a kislányára

888.hu

2021.03.19. 18:00

Letartóztattak és börtönbe csuktak egy kanadai apukát, mert tizennégy éves lányát nem volt hajlandó fiúnak tekinteni, és ennek többször hangot is adott.

 

A Breitbart című amerikai portál beszámolója szerint Robert Hooglandet, akinek a 14 éves lánya transzneműként tekint magára, a bíróság bűnösnek találta és börtönbe csukatta azután, hogy többszöri felszólítás ellenére lányának nevezte gyerekét.

Amikor az apa a bíróság elé került, a bíró döntés elé állította a férfit, mondván, vagy elfogadja lánya „új” identitását, vagy családon belüli erőszak vádjával kell szembenéznie.

Hoogland az elmúlt egy évben kapott nagyobb médiafigyelmet, amikor kiderült, hogy lányát a tudta nélkül küldték el egy kórházba hormonkezelésre.

Az egész ügy onnan indult, hogy (hála a progresszív elmebaj erőszakos nyomulásának)

az iskolában a gyereknek egy „SOGI123” nevű szexuális és genderidentitásról szóló tananyagot adtak le. Erre a szülők csak később jöttek rá, mint ahogy arra is, hogy már hetedik osztályban a szülők tudomása nélkül átírták lányok nevét az évkönyvben.

Wallace Wong az a „genderideológia-pszichológus”, aki ezt a lány szociális átváltozásának nevezte.

Nem sokkal később Wong volt az, aki beutalta a lányt a helyi kórház endokrinológiai osztályára, hogy megkezdődhessen a hormonkezelés. Mindezt úgy, hogy a szülők alig tudtak az eseményekről, beleszólásuk pedig nem volt.

Itt ülök mint szülő, és végig kell néznem, amint a fizikailag teljesen egészséges gyermekemet tönkreteszik. Innen, a partvonalról pedig nincs semmi, amit tehetnék ez ellen. Vagy elfogadom, vagy mehetek a börtönbe”

– fogalmazott Hoogland a tavalyi interjúban.

Ehhez később azt is hozzátette, nem tudja, miféle apa lenne akkor, ha nem próbálná megakadályozni, hogy a lányát végleg tönkretegyék, és már soha ne lehessen egészséges nő.

Robert Hoogland mellett állt ki többek között a kanadai sztárpszichológus Jordan B. Peterson és Christoph Elston.

A kutatások szerint azok a gyerekek, akik nemi identitásválsággal küzdenek, a tinédzserkor után 80 százalékban visszatérnek eredeti nemükhöz.

;

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére