Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megrendezték a katonáknak szánt első drag queen show-t Nevadában

888.hu

2021.06.27. 12:00

A nevadai Nellis bázis egyik éttermében és szórakoztatóhelyiségében rendezték meg az első drag queen show-t a közelmúltban.

 

A nevadai légitámaszpont szóvivője elmondta, hogy „az eseményt egy magánszervezet támogatta, és lehetőséget biztosított a résztvevőknek, hogy többet megtudhassanak a drag performance művészet történetéről és jelentőségéről az LGBT+-közösségen belül.”

Mint nyilatkozatukban írták,

a katonaság erkölcse, kohéziója és felkészültsége szempontjából elengedhetetlen annak a biztosítása, hogy soraink tükrözzék az amerikai népet. A Nellis légitámaszpont elkötelezett az egyenlő esélyek, a sokszínűség és a befogadó környezet biztosítása és támogatása mellett.”

A program azután került nyilvánosságra, hogy a légierő veteránjai által működtetett Twitter-oldalon közzétették az esemény plakátját.

A rendezvényt a Nellis Top 3 szervezet támogatta, amelyet azért hoztak létre, hogy fokozza a bázison a beosztott személyzet morálját, és megkönnyítse az újonnan besorozott tagok közötti együttműködést.

A Nellis légibázison található a szolgálati hadviselési központ, ahol a légierő pilótái az Egyesült Államok legjobb és legfejlettebb harci képzésén vehetnek részt.

A legénység nem azt tanulja, hogy hogyan kell repülni, hanem azt, hogy miként lehet a világ legjobb harcirepülő-pilótája,

áll a bázis honlapján – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére