Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mesekönyvnek álcázott genderagymosás óvodáskorban

888.hu, V4NA

2021.07.29. 10:15

Mesekönyvnek álcázott kiadvány óvodásoknak a genderideológiáról, a szexualitásról. A genderideológiához köthető szavakon keresztül tanulhatják meg az ábécét a legkisebbek egy óvodásoknak szóló mesekönyvből – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 

A The GayBCs című könyv kemény lapos kiadásban jelent meg, egyértelműen a legfiatalabb, néhány éves gyerekeknek szól. Minden lapján az ábécé egy betűjét mutatják be, amelyhez a genderideológiának megfelelő szavakat társították.

A szerepeltetett LMBTQ-kifejezések többsége valamilyen szexuális irányultságot ír le, így például az „A” betűnél megtalálhatjuk az aszexualitás szót,

a „B”-nél pedig a biszexualitás fogalmát ismertetik meg az óvodásokkal.

A „D” betűnél a gyerekeket a „drag” szóra tanítják, a rajz pedig egy vidám bajszos kislányt ábrázol, aki férfiruhát hord. Az ellenkező nem öltözetének viselését a könyv más részeiben is nyíltan népszerűsítik, az „S” betűnél például a két fiú szereplő szoknyát visel, és úgy táncol.

A kiadvány tehát nyíltan az óvodáskorú gyerekeket célozza meg, hogy már egészen kicsi korban beléjük sulykolják a genderideológia alapjait. A jelek szerint pedig meg is van a hatása a genderpropaganda-könyvnek.

Egy a közösségi oldalakra felkerült videóban egy kisfiú magától sorolja a „melegábécét”.

A videón sokan felháborodtak, annak eredeti változatát el is távolították a Twitterről. Volt, aki egyszerűen csak annyit írt, „agymosás”, hogy egy kisgyerek szinte kívülről ismeri már a „melegábécét”, pontosan tudja, hogy az „L” betű a leszbikusokkal azonosítható, a „B” a biszexuálisokkal, a „C” pedig a coming outtal.

A melegábécén keresztül egyébként már más esetben is érzékenyítették a kisgyerekeket. A Nickelodeon mesecsatorna az év elején kiadott egy videót, amelyben a „P” betűnél a főszereplő, egy kék kutya a pride-ról, vagyis büszkeségről énekel, míg a képernyőn nyolcféle szexuális kisebbség zászlaját láthatjuk, a „P” betű pedig az új Pride-zászló színeivel van kiszínezve.

A „Melegábécé” egyik korábbi változatában a betűkhöz intim testtájakat, szexuális irányultságokat, sőt egy LMBTQ-társkeresőt is társítottak. Az „A” mellé így kerülhetett az Ass (fenék), a „G” mellé a Gaydar nevű társkereső, a „Q”-hoz pedig a queer szó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére