Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Háromgyerekes családapa vagy? Kasztráltasd magad!

888.hu

2021.10.06. 09:20

Új törvényjavaslatot terjesztett be egy képviselő, amelynek értelmében minden 40 évnél idősebb vagy háromgyermekes férfit vazektómiára kellene kötelezni.

 

Az amerikai Pennsylvania állam képviselőházának demokrata párti tagja, Chris Rabb egy olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amely kötelezővé tenné a vazektómiát a 40. életévüket betöltött vagy három gyermeket nevelő férfiak számára.

A törvényjavaslat lehetővé tenné azt is, hogy a nők pert indítsanak azokkal a férfiakkal szemben, akik miatt akaratukon kívül teherbe estek.

A javaslat szerint nem kívánt terhesség esetén azokat a férfiakat is meg lehetne büntetni, akik hanyagságból nem foglalkoztak a fogamzásgátlással.

Rabb célja a javaslattal, hogy rávilágítson a ciszgenderű férfiak személyes felelősségére a kívánt és nem kívánt terhességek esetében, mivel állítása szerint „megtermékenyítőként felelősséggel tartoznak a viselkedésükért, a partnerük, a családjuk és a társadalom érdekeit szem előtt tartva”. Mint mondja, a fogamzásgátlás, az abortusz és a családtervezés körüli kérdések ez idáig csak a nők testi autonómiájának korlátozására irányultak.

A képviselő 10 ezer dollárral jutalmazná azokat a polgárokat, akik bejelentést tesznek a vazektómián időben át nem esett férfiakról – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére