Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négyéves gyerekeket oktatnak homoszexuális propagandával az óvodai előkészítőkben

888.hu

2022.02.18. 14:00

A magániskolák szerte Amerikában tanárokat képeznek ki arra, hogy négyéves gyerekeket nyíltan szexuális tartalomnak tegyenek ki, titokban, a szülők tudta nélkül.

 

Az Egyesült Államokban a National Association Independent Schools (NAIS) irányítja a programot a „queer-befogadó” tanterv részeként.

A Breitbart News áttekintette a NAIS-dokumentumok és a magániskolák számára országszerte biztosított tanárképzések széles körét, melyek az LMBTQ-propaganda álcája alatt sürgetik a grafikai szexuális anyagok használatát.

 

A NAIS 2020-as konferenciáján rendeztek meg egy közel egy órás képzési műhelyprogram arról, hogyan beszéljünk a gyerekekkel a „nemről, a szexualitásról és az identitásról”, beleértve azt is, hogyan beszéljünk gyerekekkel az óvodai előkészítőkben „a testükről, péniszükről és hüvelyükről” és arról „hogyan érzik magukat belül, fiúnak vagy lánynak érzik magukat?”. A konferencia bemutatja, hogyan tanítsuk a szexet, a szexualitást és a „nemi identitást” a középiskolás kortól a 8. osztályig.

Ez volt az első évem, szóval azt mondtam, hogy oké, mi szuper progresszívek vagyunk, és végül a szeméremtestről és a szeméremajkakról beszéltem ovisokkal...”

– mondta egy tanár a NAIS oktatótársainak a zászlóshajó konferencián.

 

A 2. osztályos, hétéves gyerekeket – magyarázza az előadást vezető pedagógus – meg kell tanítani a nemi identitásra, „a fej, a szív és a testrészek egymáshoz illeszkedését illetően… és arra, mi történik, ha nem illeszkednek.”

 

Később részletezi, hogy mit kell tanítani az 5. osztályban, és elmagyarázza, hogy a 10. életévüket betöltött diákokat a „belső és külső nemi szervekről…, hormonokról és kromoszómákról…, olyasmiről kell oktatni, amit csak nagy erőfeszítéssel lehet megváltoztatni”.

 

A NAIS által akkreditált iskolák hatalmas erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a szülők kimaradjanak a tanárok és a diákok közötti, szexualitásról szóló beszélgetésekből, illetve, hogy egyáltalán tudomásuk legyen róla.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére