Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem akarták a meleg pár esküvőjét, bojkottra szólítottak fel ellenük

888.hu

2021.09.03. 10:45

Nem akarták, hogy a telkükön meleg párok házasodjanak össze, ezért az LMBTQ-közösség bojkottálni akarja a rendezvényhelyszínt.

 

A vallásszabadságra hivatkozva egy keresztény házaspár elutasította, hogy egy meleg pár esküvőt tartson a rendezvényhelyszínként használt telkükön.

Erre Todrick Hall amerikai rapper arra kérte a közönségét, hogy bojkottálja a helyszínt, mivel szerinte ez tűrhetetlen homofóbia, majd kijelentette:

Remélem, hogy az emberek felkeresik a céget, felelősségre vonják őket, és felhívják a figyelmüket arra, hogy még a saját közösségükben sem értenek egyet velük. Ez nem oké, ez nem elfogadható – ez 2021.”

 

A rapper mindenkit megkért, hogy kerülje el a homofób rendezvényközpontot, hiszen nem érdemlik meg, hogy fennmaradjanak – írta meg a Pink News.

„Ha valaki megházasodik, nem az önök dolga, hogy eldöntsék, legális-e a házasság, vagy sem. Hadd házasodjanak meg” – mondta a rapper a keresztény tulajdonosoknak.

A rapper megbotránkozott azon, hogy valaki a lelkiismerete szerint cselekedett,

és nem akarta, hogy ott keljen egybe a meleg pár, akiknek pedig megüzente: „Menjetek máshová, ne adjatok munkát ennek a cégnek.”

„Remélem, valaki felkeres titeket, hogy csodálatos esküvőtök lehessen, ahol veletek együtt a családotok és a barátaitok is jól érzik magukat. Az idők változnak. Én soha nem mennék ilyen helyre többet.”

A házasodni akaró meleg pár azért osztotta meg a rapperrel a történetét, mert úgy gondolják, hogy

ilyen szintű intolerancia nem engedhető meg a XX. században, de természetesen arról már nem beszéltek, hogy a vallásszabadság csorbítása miért lenne inkább megengedhető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére