Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyuszinak öltözve pózol az első férfi modell a Playboy címlapján

888.hu

2021.10.04. 17:20

A filippínó születésű Bretman Rock egy olyan magazin borítóján pózol, aminek célközönsége alapvetően a férfiakra korlátozódik. Úgy fest változnak az idők, az idővel pedig a férfi olvasók igényei is.

Az egykor ikonikus magazin újításként Bretman Rock-ot vetette be, hogy támogassa az LMBTQ közösséget.

Rock egyébként a közösségi média követőinek millióit gyűjtötte össze stílus- és sminktippjeivel, valamint jelenleg a saját MTV valóságshowjában játszik, amit YouTube -on lehet elérni. Egy influenszer, sminktanácsadó, újabban modell, homoszexuális karakter, saját valóságshow műsorral...magyarán a mai értelemben vett celebséget teljes mértékben kimeríti.

Ha a Playboynak egy férfi van a borítóján, az óriási üzlet az LMBTQ-közösségnek, és az én barna bőrű embereimnek, mindez olyan szürreális

- mondta Rock.

Értjük, hogy nagy üzlet az LMBTQ-közösségnek, na de képtelenség szó nélkül hagyni azt, hogy heteroszexuális férfiak millióira kényszerítenek rá egy olyan látványt, amit önszántukból nem feltétlen választanának vizuális impressziónak.

A politikai és társadalmi kérdésekben mindig baloldali Playboy egyre aktívabb lett, mióta a néhai alapító, Hugh Hefner kilépett a cégből.

A magazin 2017-ben jelentette be első transznemű modelljét, a férfi-nő francia modellt, Ines Rau-t.

Egy évvel korábban egy muzulmán újságíró lett az első nő, aki pózolt egy hidzsábban a magazin számára.

A Playboy közel hét évtized után, tavaly zárta be nyomtatott kiadását a koronavírus-járvány csúcspontján. A cég azóta online publikál.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére