Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szextábort szerveztek gyerekeknek

888.hu

2021.10.06. 20:40

Kiskorúakat kényszerítettek szexuális játékokra egy táborban – írja a Republika macedón hírportál.

 

Megdöbbentő gyermekbántalmazásról számolt be a V4NA, értesülései szerint egy macedón ifjúsági szervezet olyan tábort szervezett kiskorú gyerekek részére, ahol különféle szexuális játékokra kényszerítették a résztvevőket. A bántalmazásról az egyik gyermek szülei számoltak be a sajtónak, elmondásuk alapján a tábor szervezői azt az utasítást adták a gyerekeknek, hogy vetkőzzenek meztelenre, majd álljanak egymás mellé. Ezt követően festékkel kellett bekenniük testrészeiket, majd lenyomatot kellett vele készíteniük egy papírra, a táboroztató felnőttek pedig mindezt végignézték és kommentálták, sőt pontozták is.

Aki a kezével készített lenyomatot, 10 pontot kapott, a fenékről készült lenyomat 40 pontot, a mellekről készült 60, a nemi szervekről készült pedig 80 pontot ért.

Egy a lánya érdekében névtelenséget kérő édesapa elmondása szerint a 16 éves vagy még fiatalabb gyerekeket arra kérték, sorolják fel, hogy hányféle óvszert ismernek, és arról is megkérdezték őket, hogy hány szexuális partnerük volt. A helyes választ is megadták a kérdésre, miszerint 16 éves korban már több mint két szexpartner a megfelelő.

Az édesapával készült interjú megjelenését követően két további szülő is csatlakozott a férfihoz, ők is elmesélték, hogy mi történt a gyermekükkel a cserkésztáborban. Elmondásuk alapján

a gyerekek rá voltak kényszerítve, hogy részt vegyenek a szexuális játékokban,

mivel a tábor meglehetősen messze volt a fővárostól, Szkopjétól, így problémás lett volna a hazajutásuk. Egy édesanya a Sloboden Pecat nevű lapnak arról számolt be, hogy a gyerekeknek az egyik foglalkozás keretében olyan tájképet kellett festeniük, amelyen két személy épp szexuális aktust létesít egymással. A szülők arról is beszámoltak, hogy hét gyermeket annyira megviseltek a történtek, hogy kiléptek a cserkészektől, és többeknek pszichológusra volt szükségük, hogy feldolgozzák az eseményeket.

A Republika értesülései szerint

a tábort szervező the First Skopje Scout Group nevű cserkészcsapat jelentős pénzbeli támogatást kap Szkopje városától, valamint a Soros György amerikai milliárdos spekulánshoz köthető Macedóniai Nyílt Társadalom Alapítványtól (FOSM).

A macedón lap úgy tudja, hogy az FOSM több olyan szervezetet finanszíroz, amely a szélsőbaloldali ideológiai tananyagot népszerűsíti a gyermekek körében a szexuális nevelés terén, azonban a szervezet tagadja, hogy tudomása lett volna arról, hogy az említett cserkészszervezet ilyen típusú tevékenységekre fordítja a pénzét. Közleményt is adtak ki, amelyben az áll, hogy az FOSM igazgatótanácsa számos civil szervezetet és informális csoportot támogatott a Green Leap – Partnership for Climate Action együttműködés részeként.

A First Skopje Scout Group cserkészcsapat 12 229 dolláros támogatást kapott, a Soros-alapítvány közleménye alapján a pénzt arra szánták, hogy a szervezők a cserkésztáborban pozitív légkört teremtsenek

a környezettel és a természettel kapcsolatos oktatás számára.

A cikk arra is kitér, hogy az egészségneveléssel és -kutatással foglalkozó HERA nevű civil szervezet, amelyet Soros György szervezete finanszíroz, a baloldali ideológiát népszerűsíti a szexuális nevelésben. A szervezet korábbi munkatársa, a jelenleg oktatási miniszterként dolgozó Mila Carovska azt állítja, hogy közvetlenül nem vett részt a cserkészcsapat programjának összeállításában. Két évvel ezelőtt azonban a cserkészcsapat hasonló tábort szervezett Sex, Scouts & Rock ’n’ Roll (szex, cserkészek és rock and roll) néven, amelyet a HERA és Szkopje városa támogatott. A rendezvény promóciós anyagában olyan óvszer is volt, amelyen a cserkészcsapat logója és Szkopje város címere szerepelt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére