Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül

888.hu

2022.01.28. 13:10

Az Egyesült Államokbeli oregoni Beaverton általános iskola negyedik és ötödik osztályos tanulóinak szülei felháborodtak a Queer Student Alliance (QSA) klub létrehozása miatt. Azt mondják, hogy gyermekeiket szülői hozzájárulás nélkül kérték fel arra, hogy csatlakozzanak.

Egy január 18-i virtuális iskolaszéki ülésen a Raleigh Hills-i Általános Iskolába járó 9-11 éves gyerekek szülei aggodalmukat fejezték ki a klubbal kapcsolatban.

Az egyik szülő az iskola igazgatóságához fordult ezzel kapcsolatban:

Egy negyedik osztályos lány anyja vagyok. Néhány ötödik osztályos diák bejött az ő osztálytermébe, és előadást tartott egy LMBTQ klubról. A lányomat megkérték, hogy jelentkezzen, és meg is tette, mert mindenki ezt csinálta, és úgy gondolta, hogy ezt kell tennie.

Aztán tudomást szereztem az igazgató és más iskolai tisztviselők közötti e-mail váltásokról, amelyek tavaly novemberben zajlottak. Az e-mailek azt mutatták, hogy a klub létrehozása folyamatban van, és arról írtak hogyan lehet megkerülni a szülők engedélyét.

Ezek a találkozók a tanítási nap közben zajlanak, és az e-mailek szerint ez volt az egyik módja annak, hogy megkerüljék a szülőket. Az e-mailek az átláthatóságra utasítanak, de csak akkor, ha a szülő kéri. Semmit nem küldtek a szülőknek az iskolából, arról hogy egy ilyen bemutatóra az osztályteremben sor kerül. Nem kaptak lehetőséget arra, hogy ellentmondjanak.

Ma nem küldtem el a lányomat iskolába, és nem is tervezem, amíg nem beszéltem az igazgatóval,

Az igazgató elküldte a szülőt és elbagatellizálta az esetet.

Egyre több szülő fedezi fel, és néhányan jogi lépéseket is tesznek az LMBTQ-aktivista tanárok és iskolai tisztviselők ellen, akik titokban próbálják bevonni az LMBTQ-őrületbe a kisgyermekeiket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére