Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább folytatódik a hiszti, de a baseballjátékosok ellenállnak az LMBTQ-őrületnek

888.hu

2022.06.09. 11:20

Támogató és ellenző hangok is megjelentek a sportolók mellett.

 

Mint arról tegnap beszámoltunk, több tampai baseballjátékos úgy döntött, hogy nem mutatja ki a meleg büszkeség támogatását, nem hajlandó a Pride Night mezét viselni, Jézus Krisztusba vetett hitére hivatkozva. A játékosok részletes magyarázata ellenére,

hogy miért nem viselik az LMBTQ-szimbólumokat, azonnal rájuk támadtak a woke őrültek.

Amikor a téma szóba került az ESPN-en, Sarah Spain kommentátor nem vesztegette az időt a játékosok elítélésére. Robotikus hangnemben beszélve Spain kijelentette: „A Pride a befogadásról szól, tehát nem szereted őket, és nem vagy hajlandó elfogadni őket, ha nem viseled a Pride szimbólumot”.

Majd így folytatta: „Az pedig, hogy ezt »életstílusnak« nevezed, azt mutatja számomra, hogy még egy cseppnyi kutatást vagy megértést sem végeztél ebben a témában. Ez szokott történni, ha egy kiváltságos osztályt nem érintik a dolgok”.

De volt olyan baseballjátékos is, aki kiállt a csapattársai mellett.

 

„Megdöbbentő számomra, hogy az emberek nem értik meg, hogy léteznek különböző hitek.” – szidta Nick Anderson a csapattársai kritikusait.

„És csak azért, mert más a meggyőződésed, ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy lenézed az adott személyt, vagy azt gondolod, hogy alacsonyabb rendű” – tette hozzá. „Mindenkit lehet szeretni, és lehetnek eltérő nézeteink.” Anderson ezek után egy másik nyilvános üzenetet is közzétett, miután kapott némi visszhangot, amiért megvédte csapattársait.

Amikor azt mondom, hogy eltérő meggyőződések vannak, akkor azokról az emberekről beszélek, akik szerint mindenkinek viselnie kell valamit, és ha nem viselsz, akkor égned kell, és egy szörnyű ember vagy bárhogy is nevezed őket.”

– írta a sportoló. „Azt is mondtam, hogy csak azért, mert te nem viselsz talán egy említett »jelvényt«, nem jelenti azt, hogy szerinted azoknak az embereknek meg kellene égniük és szörnyű emberek lennének. Ugyan már!”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére