Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transzfóbiával vádolják az egykori tanárnőt, amiért támogatja a szabad iskolaválasztást

888.hu

2022.02.12. 16:10

Az egykori tanárnő, Shelley Luther elmondása szerint nem szívlelte, hogy transz gyerekek jártak az osztályában, és nem szerette azt sem, hogy azok, akik gúnyt űztek a transz gyerekekből, bajba kerültek.

 

Shelley Luther, a texasi képviselőház képviselőjelöltje a transzellenes megjegyzéseket egy február 5-ei jelöltfórumon tette, miután megkérdezték tőle, mit tenne a konzervatív prioritások megvalósítása érdekében a megosztott törvényhozásban.

Nem ismerek más megyét, amelyik konzervatívabb lenne mint ez”

– kezdte Luther, majd hozzátette: Nem érzem jól magam a transzneműek társaságában.

Míg az ellenfelem ellenzi, én támogatom az iskolaválasztás szabadságát”

– zárta beszédét Luther.

A megjegyzései a republikánusok által támogatott transzellenes törvényjavaslatok újabb hullámának közepette hangzottak el.

Ricardo Martinez, az Equality Texas LMBTQ kampánycsoport vezérigazgatója a Houston Chronicle-nek nyilatkozva elmondta, hogy „azért siránkozni, hogy a diákok nem nevethetnek és zaklathatnak transznemű gyerekeket egyszerű kegyetlenség”.

Texasban minden gyermeknek garantált a közoktatás az alkotmány értelmében, megérdemlik a magánéletet és azt is, hogy biztonságos környezetben tanulhassanak”

– tette hozzá.

Luther tavaly nem jutott be a texasi állami szenátusba, ezért most a március 1-ei GOP-előválasztáson indul képviselőházi helyért az egyik konzervatív körzetben.

A szabad iskolaválasztás mellett Luther programjában szerepel többek között az abortusz eltörlése, a zöld energia ellenzése, a választói korlátozások szigorítása és a texasiak fegyverviselésének megkönnyítése is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére