Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transznemű doktornő: a nemi szervek eltávolítása olyan, mintha csak egy anyajegyet tüntetnének el

888.hu

2022.10.12. 18:30

Ezzel az állítással nem mindenki tud azonosulni, így Megyn Kelly műsorvezető sem, aki a lányokon történő nemi műtéteket riasztónak tartja, és melyeket ahhoz tudja hasonlítani, amelyeket a radikális iszlám lakosság körében végeznek a fiatal lányokon a vallás nevében.

 

Dr. Marci Bowers, a Transznemű Egészségügyi Világszövetség (WPATH) elnöke egy 2021 októberében megrendezett konferencián különböző megdöbbentő kijelentéseket tett. Egy alkalommal megjegyezte, hogy kellemetlenül érzi magát, hogy neki magyarázkodnia kell, miért van értelme serdülő fiatalok orvosi és sebészeti ellátásának. Úgy véli, hogy a transznemű mozgalmat nagyrészt azért támadják, mert „az embereket, különösen a gyerekeket és a serdülőket potenciálisan hormonokkal, sőt potenciálisan műtéttel” kezelik. Szerinte azonban a transzneműként azonosított kiskorúak is részesülhetnek olyan műtétekben, amelyek célja a páciens nemének megváltoztatása.

Egy másik videóban Bowers – aki férfiként született, de nőként éli mindennapjait – erősen lekicsinyelte a nemi szervüket eltávolító műtétek következményeit, egy anyajegy eltávolításához hasonlítva azokat.

 

A nemváltoztató műtétek olyanok, mint egy nagyon csúnya anyajegy, amit sosem szerettél igazán, és végül eltűnik.”

– érvelt Bowers.

 

A WPATH megteremti a transzneműként azonosított fiatalok ellátási standardját, melyből nemrégiben törölték a hormonkezelésre, sőt a műtétre vonatkozó minimum életkori iránymutatást.

 

A nemváltó műtétekről azonban nem mindenki van ilyen pozitív véleménnyel. Megyn Kelly, a Sirius XM „The Megyn Kelly Show” podcastjének műsorvezetője Andrew Sullivan politikai véleményvezérrel beszélgetett a kiskorúakon végzett műtétekről, beleértve a melleltávolítást, a mastectomiát és a korai tinédzserkorban lévő gyermekek nemi műtéteit is. Elhangzott a műsorban, hogy az elmúlt néhány évben már 56 nemi műtét végeztek el 13–17 éves fiataloknál.

 

Ahogy Abigail Shrier könyve nevezi, »visszafordíthatatlan károk« történhetnek már csak a hormonokkal is, nem is beszélve a műtétekről.”

 

Ezeket a műtéteket pedig Kelly egy horrorfilmekhez hasonlította.

 

Semmit sem értenek azok a lányok, akiknek azt mondják, hogy »igen, te fiú vagy«. És egyébként a nemi identitászavar hagyományosan eddig csak a férfiakat érintette, nem pedig fordítva. Szóval, mindez riasztó.”

 

Sullivan szerint a műtétek némelyike azt eredményezi, hogy az ember képtelen az orgazmusra.

 

Számomra az, hogy egy embertől, bármely embertől elveszik az orgazmusra való képességet, az valakinek a szexuális lényébe való beavatkozás.”

– magyarázta

 

Kelly a következőket reagálta Sullivan nemi szervi csonkítással kapcsolatos megjegyzéseire.

 

Amikor a nemi szervek megcsonkításáról beszéltünk, legyen az akár hormonális, akár műtéti úton, és amikor az orgazmus kérdéséről beszéltél, akkor eszembe jutott a nemi szervek megcsonkítása, amit a radikális iszlám lakosság körében végeznek fiatal lányokon a vallás nevében.”

– mondta Kelly.

 


 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére