Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trükköznek a demokraták, hogy bizonyítsák: lehetnek egy sportcsapatban a fiúk és lányok

888.hu

2022.02.13. 15:00

Ezúttal egy 12 éves transzfiú volt az a személy, akivel példálózni próbálnak. Szerintük ha a transznő nem elég ügyes, akkor nem fogja tudni elnyomni a biológiai lányokat a csapatban.

 

Történt ugyanis, hogy Kentucky állam szenátusának demokrata képviselői egy biológiai fiút használtak fel arra, aki egy lány gyeplabda csapatban játszik, hogy bebizonyítsák, hogy a fiúknak nem feltétlenül van sportbeli előnyük a lányokkal szemben.

A trükk abban áll, hogy a felhasznált transzfiú nem elég ügyes a játékban.

A demokraták logikája szerint pedig így az a fiú, aki gyenge akármilyen játékban vagy sportban (jelen esetben a gyeplabdában), az akár játszhat is a lányok között is, hiszen a „fiú” társaságában nincsenek elnyomva a biológiailag is lányok. Márpedig az iskolának nincs fiúcsapata, így a srácot a lányok közé tennék be.

Kentucky államban készül egy olyan törvényjavaslat, mely előírná az iskoláknak, hogy a lányoknak, a fiúknak és a „koedukáltaknak” külön-külön kell játszaniuk, külön csapatban.

A „lányoknak” nevezett atlétikai tevékenység vagy sportág nem állhat nyitva a férfi nem tagjai előtt”

– áll a törvényjavaslatban.

A 12 éves transzfiút Fischer Wells-nek hívják, aki felszólalt a biológiai nemre korlátozó jogszabály ellen. A meghallgatáson rózsaszín kabátot, valamint rúzst viselt.

 

Tényleg nem akarom, hogy ez a törvényjavaslat átmenjen, mert ez azt jelenti, hogy nem játszhatok, és ez rendkívül káros lenne a mentális egészségemre is, mert tudom, hogy a sport egy jó módszer számomra, hogy megbirkózzak ezzel.”

- mondta. Hozzátette, hogy undorító a számára az, hogy ezt a törvényjavaslatot egyáltalán meg kell vitatni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére