Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump melletti kiállása miatt függesztették fel az idei Tour de Hongrie második helyezettjét

Horváth Tamás

2020.10.01. 12:33

Vajon akkor is ez történt volna, ha a Black Lives Matter mozgalmat támogatja?

Donald Trump amerikai elnökkel kapcsolatos Twitter-bejegyzés kommentálásáért a Trek-Segafredo kerékpárcsapat ideiglenesen kitette keretéből Quinn Simmonst, az idei Tour de Hongrie magyar körverseny második helyezettjét – közölte az MTI a cyclingnews.com portálra hivatkozva.

A 19 éves junior-világbajnok versenyző egy kerékpáros-szakírónak a közelgő elnökválasztással összefüggésben írt üzenetére reagált.

Drága amerikai barátaim, remélem, ez a szörnyű elnökség hamarosan véget ér számotokra. Ha engem követtek, és Trumpot támogatjátok, akkor mehettek. Nincs bocsánat arra, ha egy hitvány, borzasztó embert követtek, vagy rá szavaztok”

– írta az újságíró, amire Simmons egy elköszönést jelző „bye”-jal válaszolt, ami mellett egy integető fekete kezet formázó emojit helyezett el.

Quinn Simmons

Arra a kérdésre pedig, hogy akkor ő Trump-támogató-e, azt írta, „úgy van!”, és ezúttal amerikai lobogót tett az üzenete mellé.

A Trek-Segafredo megosztónak, bujtogatónak és a csapat számára károsnak minősítette az állásfoglalást, és közölte, további intézkedésig Simmons nem versenyezhet. A csapatvezetés egyúttal jelezte: a továbbiakban nem tűr bringásai részéről megosztó politikai állásfoglalásokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére