Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túl kevés parazita férget neveznek el nőkről a haladók szerint

888.hu

2022.05.12. 17:30

A „haladárok” szexizmus-vitája amiatt robbant ki, hogy nem neveznek el elegendő újonnan felfedezett parazita féregfajt nőkről.

 

Aggályok merültek fel egy tudóscsoportban azzal kapcsolatban, hogy vajon a „nemi elfogultság” szerepet játszott-e az újonnan felfedezett féregfajok elnevezésében. Robert Poulin parazitológus vezetésével nyolc, 2000 és 2020 között megjelent folyóirat tanulmányait vizsgálták meg – írta a Sky News.

Az új-zélandi Otago Egyetem szakértői szerint a kiváló tudósokról elnevezett 596 faj közül csak 111, azaz 19 százalék lett elnevezve nőkről.

A Proceedings of the Royal Society B folyóiratban megjelent tanulmány szerint

kitűnő tudósokról elnevezett fajok között következetes nemi elfogultságot találtunk, mivel a férfi tudósokat aránytalanul gyakrabban örökítették meg így, mint a női tudósokat.”

 

A valódi ok nyilvánvalóan az volt, hogy a férfiak nagyobb valószínűséggel választanak elsősorban természettudományos tárgyakat, így több köztük a parazitológus vagy a biológus. Ezért több férfi tudós közül lehet választani, amikor eldöntik, kiről nevezzék el az új fajokat.

 

Ennek semmi köze a „szexizmushoz”, ahogyan az olajfúrótornyokon vagy az építkezéseken dolgozó férfiak számának növekedése a férfiak és a nők közötti természetes biológiai különbségek és az általuk meghozott döntések következménye.

Az a tény, hogy mindezt komolyan kezelik, egy újabb bizonyítéka annak, hogy a mainstream tudományt hogyan torzította el a woke-izmus, az új világrend hülyeségei és a kultúrháborúk.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére