Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb antiszemita jelentést készített egy Soros-szervezet 

888.hu

2022.02.02. 12:40

Az Amnesty International apartheid tevékenységgel vádolja Izraelt, ami a Közel – Kelet egyetlen működő demokráciája.

 

Az Amnesty International brit részlege kedden közzétett egy jelentést, amelyben Izrael zsidó államot azzal vádolja, hogy „apartheidet” folytat az 1967 előtti határain belül és Ciszjordániában.

Az Amnesty International régóta kritizálja a zsidó államot. Az egyetlen másik ország, amelyet az Amnesty International apartheid politikával vádolt, az Mianmar.

Nem Iránt vagy Szíriát, amelyek mindannyian a kisebbségi lakosságuk kiirtására törekedtek, pedig Irán még a zsidó állam elpusztítására is ígéretet tett.

A jelentésben többek között az Amnesty figyelmen kívül hagyja a Hamász terrorista csoport zsidó népirtásra és a zsidó állam kiirtására való felhívását is. A jelentés nem kéri a a terrorszervezetet, hogy kötelezze el magát az izraeli polgári célpontok elleni rakétatámadások beszüntetésére, sőt

elítéli Izrael védekezését a támadásokkal szemben.

A jelentés nem veszi figyelembe, hogy Izrael egy demokrácia, amely több jogot és szabadságot biztosít arab polgárainak és palesztinoknak, mint bármely más állam a régióban.

Az arabok szavaznak, képviselőik vannak a Knesszetben, és egy arab jelenleg is miniszteri pozíciót tölt be.

A szomszédos arab országok még a palesztinokat sem voltak hajlandóak befogadni a saját lakosságukba.

Az Amnesty felszólítja továbbá az ENSZ-t, hogy szankcionálja Izraelt, a Nemzetközi Büntetőbíróságot pedig, hogy vizsgálja ki és vonja büntetőjogi felelősségre az izraelieket háborús bűnök miatt.

Yair Lapid izraeli külügyminiszter megerősítette a jelentés közzétételét, és azt mondta: „Az Amnesty valaha egy nagyra becsült szervezet volt, amelyet mindannyian tiszteltünk. Ma ennek éppen az ellenkezője”. Hozzátette:

Öt perc komoly tényellenőrzés elég volt ahhoz, hogy tudjuk, hogy a héten közzétett jelentésben szereplő tények a valóságtól elrugaszkodott téveszme„.

– írta meg a The Post Millenial.

A zsidó közösségeket világszerte figyelmeztették, hogy a jelentés nyomán megnövekednek az antiszemita és anticionista incidensek,

beleértve a vagyoni károkat, az esetleges erőszakot és más antiszemita cselekményeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére