Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb támadás alatt J.K. Rowling

888.hu

2022.01.05. 08:40

Egy angliai előadóművészetre összpontosító középiskola eltávolította a Harry Potter-szerzőt, J. K. Rowlingot az egyik házból, válaszul a diákok panaszaira, amelyek „a transzneműekkel kapcsolatos megjegyzéseire és nézeteire” vonatkoztak.

 

Az Essex állambeli Chelmsfordban található Boswells School úgy döntött, hogy átnevezi egyik házát, ami eddig a J. K. Rowling nevet viselte, miután a diákoktól panaszok érkeztek. Az iskola a hírek szerint az írónőt a brit olimpikon Dame Kelly Holmesra cserélte. A Daily Mail által nyilvánosságra hozott hírlevélben az iskola a következőket írta: „A Boswells House System a közösség, a barátság és az egészséges verseny érzését ágyazza meg mind a diákok, mind a személyzet körében.

A diákok és a személyzet számos kérését követően azonban felülvizsgáljuk a vörös házunk ”Rowling„ nevét, és J. K. Rowling transzneműekkel kapcsolatos megjegyzései és nézetei fényében. Az ő nézetei ebben a kérdésben nem egyeznek az iskolánk politikájával és az iskola hitvallásával.”

A Harry Potter-szerzőt az elmúlt napokban számos próbálkozásnak vetették alá, többek között gyakorlatilag eltávolították az HBO Max Harry Potter műsorából, és a Rowlingot bemutató néhány másodpercnyi képernyőidőre felkerült a megjegyzés, hogy azokat korábban, 2019-ben forgatták – még azelőtt, hogy a woke mozgalom szókimondó ellenzőjévé vált volna.

Két amerikai sportliga, amely a kviddics fiktív sportágat játssza, szintén a múlt hónapban jelentette be, hogy át akarják nevezni a seprűn lovagló sportágat, hogy elhatárolódjanak az azt megalkotó szerzőtől.„

Rowlingnak egyébként nem ez az első eset, hogy a woke iskolákkal kerül szembe Nagy-Britanniában.

Tavaly februárban például a kelet-sussexi Seaford Head School diákjai eltávolították az írónő nevét az iskola egyik házáról, miután a diákok arra panaszkodtak, hogy Rowling nem ”megfelelő képviselő„ a ”transz közösségről szóló szavai„ miatt – írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére