Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Wisconsinban megszavazták az LMBTQ és a BLM zászlók betiltását

888.hu

2022.08.24. 16:00

Egyebek mellett Donald Trump jelmondatát is – „Tegyük Amerikát újra nagyszerűvé” – betiltották.

 

A wisconsini Kettle Moraine iskolai körzet tanárai és vezetősége megszavazta, hogy se a tanárok, se a diákok „ne tűzzenek ki politikai, vagy ideológiai üzeneteket, jelmondatokat az osztálytermekben, vagy a ruhájukra”.

A testület megszavazta a magatartási kódex fenntartását is, amely megakadályozza, hogy a tanárok visszaéljenek a pozíciójukkal, hogy pártpolitikai vagy vallási nézeteket népszerűsítsenek személyes anyagi vagy nem anyagi haszonszerzés céljából.

 

A szavazás eredményeképpen a Pride zászlók, a Black Lives Matter szimbólumok és Donald Trump szállóigéi is tiltottá váltak.

Ha a precedens az egész országban elterjed, számtalan szélsőbaloldali tanár karrierjének befellegezhet, akik arra használják a TikTok alkalmazást, hogy eldicsekedjenek azzal, hogyan használják az ilyen szimbólumokat a gyerekek agymosására az osztálytermekben.

 

Christine Donahoe, az Amerikai Polgárjogi Unió ügyvédje azt állította, hogy a szavazás „célzott támadást jelent az LMBTQ közösségek, vagy a színes bőrű diákok ellen”, annak ellenére, hogy minden politikai üzenetet, legyen az bal- vagy jobboldali, betiltottak.

A baloldali diákok és aktivisták elítélték a szavazást, szerintük az, hogy engedélyezik a BLM és az LMBTQ üzenetek megjelenését „biztonságos teret” biztosít számukra.

 

Azonban úgy tűnik, egyre inkább diszkriminálják a fehér diákokat.

Egy 2020-ban vírusként terjedő videón a Virginia Egyetem egyik fekete diákja azt követelte, hogy a fehérek hagyják el az egyetemi sokszínűségi központot, mert „túl sok fehér ember van itt”.

A Kaliforniai Egyetem közelében lévő lakásszövetkezet nemrég megtiltotta a fehér látogatóknak, hogy a többi bérlő engedélye nélkül a közös helyiségekbe léphessenek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére