Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Woke képregény: Joker terhes lesz

888.hu

2023.01.05. 14:40

Akkor Batman pedig transzfób?

 

A képregények világában is felerősödtek az utóbbi időben az LMBTQ-karakterekért sipákoló hangok.

A Marvel korábban leborulva a lobbi igények előtt külön képregényeket készített fiatal LMBTQ-szuperhősökkel.

Erre a vonatra pedig most a DC is felkapaszkodott és piacra dobra a nagyszerű terhes Jokert, aki kisfiút szül. (Bár érthetetlen, hogy hogy merészelik a kisgyerek nemét ilyen önkényesen meghatározni a szerzők, de ennyi inkoherencia náluk még belefért.)

Felmerül a kérdés, hogy a sztoriban kitől lehet a gyerek... Batmantől? Nem, nem Batmantől, hanem valami tök ismeretlen másik szuperhősnőtől.

 

Úgy tűnik, hogy Jokert »teherbe ejtette« egy nemezise, akibe beleszeretett: a női varázsló, Zatanna. A nő megátkozza Jokert, kijelentve, hogy senki más nem kaphatja meg a gyermekét, miközben egy sárpocsolyába löki. Bár Zatanna célja az volt, hogy a varázslattal biztosítsa, hogy soha nem lesz gyereke, véletlenül »teherbe ejtette« Jokert.”

– foglalja össze a különös történetet a Daily Wire.

Ezek után vajon Batman transzfób antihőssé válhat majd? Ki tudja...

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére