Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A drogbárók többsége migránshátterű Franciaországban

888.hu

2021.03.30. 15:20

Marokkóval állnak kapcsolatban.

 

A francia kábítószer-ellenes hivatal vezet egy listát, amelyen 2019 óta a 25 legveszélyesebb kábítószer-kereskedőt tartják nyilván.

A listán szereplő szinte mindegyik díler migrációs háttérrel rendelkezik, és közülük sok észak-afrikai országokhoz kapcsolódik, például Marokkóhoz.

A L’Obs című francia lap beszámolója szerint a listán az első Moufide Bouchibi, aki eredetileg Essonne megyéből származik. A férfi kapcsolatban állt a marokkói kábítószergyártókkal, és vélhetően a cannabisgyanta legfőbb importőre volt Franciaországba. 2015-ben egy bordeaux-i bíróság 20 év börtönbüntetésre ítélte a „Mouf” becenevű férfit, ő azonban elszökött, és márciusban Dubajban kapcsolták le.

A „Turbo” becenevű Reda Abakrim a Poissy nevű településről származik, decemberben tartóztatták le Marokkóban, miután 2007 óta szökésben volt.

Noha a leghírhedtebb dílereket az elmúlt hónapokban letartóztatták, sokan még mindig szabadlábon vannak.

Nordine D., „Ben de Trappes”, Bouchaib El Kacimi, Rachid El M. és Younès L. egyaránt szökésben van, többen közülük Marokkóban bujkálnak.

Kevin Doure azon kevesek egyike a listán, aki nem kapcsolódik Észak-Afrikához, mivel eredetileg a karibi Martinique megyéből származik.

A „francia Pablo Escobar” néven ismert venezuelai férfi dél-amerikai droghálózatokkal működött együtt annak érdekében, hogy az üzlet virágzása idején havonta legalább egy tonna kokaint importálhasson Franciaországba.

(Borítóképünkön Moufide Bouchibi látható)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére